Mesina negoduje zbog rasporeda: "Kvalitet košarke je sve gori, igrači se stalno povređuju"

Stručnjak italijanske ekipe komentarisao je pismo koje je poslao krajem prošle sezone

  • 0
San Antonio Sparsi, Etore Mesina Foto: AP/Tanjug

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su večeras na domaćem terenu od Olimpije iz Milana (57:63), a utakmicu je obeležio negativni rekord po broju ubačenih poena koji su dve ekipe postavile u prvoj četvrtini koja je završena rezultatom 8:7 u korist crveno-belih.

Trener Olimpije, Etore Mesina, kao i uvek bio je raspoložen za razgovor sa našim novinarima i istakao je da je trenutni raspored nemoguće izneti, da se igrači povređuju i da je nemoguće sve koordinisati.

- Prošle godine sam napisao otvoreno pismo gde sam tražio da svi sednu zajedno i nađu rešenje prihvatljivo za sve. Glavno je naći rešenje za raspored, jer se igrači povređuju u kvalitet košarke je sve gori - užasnut je Mesina.

Potom se osvrnuo na situaciju od prošle sezone kada je otvorio "Pandorinu kutiju".

- Svi su se uznemirili, jer sam otvorio Pandorinu kutiju. Ne znam šta je moguće rešenje, ali se nadam da će ga biti i da ćemo naći neko zajedničko rešenje. Realnost je takva da mnogi timovi igraju domaće lige, Evroligu ili Evrokup, a uz to su tu i mečevi reprezentacija za koje je nemoguće naći rešenje - istakao je Mesina.

Video: Zvezda i Partizan ne mogu pre finala u Kupu Koraća, ali imaju mine u polufinalu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA