≫ 

Stefanović opušten pred Igokeu: "Nemamo nikakav pritisak, mi smo deo ciljeva već ostvarili"

Trener FMP-a smatra da njegova ekipa treba da uživa u igri

  • 0
Nenad Stefanović, trener FMP-a Foto: AdmiralBet ABA liga / KK FMP

Trener košarkaša FMP-a, Nenad Stefanović srećan je i zadovoljan rezultatima i pored nešto slabije forme njegovog tima u poslednjih nekoliko kola. Smatra da su Panteri već ostvarili deo svojih ciljeva i da do kraja treba da igraju rasterećeno.

Jedan od najmlađih trenera iz naše zemlje ističe da želi da njegova ekipa mora da uživa u košarci i da na svakom meču ostavi svaki atom snage.

- Nemamo nikakav pritisak i ne treba da ga pravimo sami sebi. Mi smo već deo ciljeva za ovu sezonu ostvarili i možda se to i osetilo u nekim prethodnim utakmicama. Želim da igramo potpuno rasterećeno do kraja lige, uživamo u košarci bez prevelikog opterećenja i radimo ono što najbolje znamo – da igramo timsku košarku i na svakoj utakmici ostavimo poslednji atom snage. Onda ćemo videti za šta će to biti dovoljno - rekao je Stefanović za sajt kluba.

FMP sutra igra protiv Igokee u zaostalom meču 15. kola ABA lige. Taj duel je bio po rasporedu postavljen za 8. januar, ali je odložen zbog korone. Stefanoviću je žao što je tim iz Laktaša ispao od Ostendea u Ligi šampiona.

- Mislim da su svojom igrom to zaslužili i siguran sam da nisu imali problema sa koronom da bi bili u Top 16 fazi. Već se dosta dobro poznajemo sa njima, biće ovo treći put da se sastajemo u šest meseci. Sigurno da će povratkom trenera Bajića ekipa dobiti svoju prepoznatljivu energiju koju imaju sve njegove ekipe. Defanzivno i ofanzivno su veoma nezgodni, nadam se da ćemo se mi uspešno prilagoditi na novonastalu situaciju što se tiče našeg rostera.

Meč između Igokee i FMP-a na programu je u četvrtak od 18.00 časova u Laktašima.

Video: Džons zakucao Zvezdu, sjajan potez Amerikanca za kraj prvog poluvremena

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA