≫ 

Čović: Nije tačno da centar u Zvezdu nije došao jer nismo imali pare

Prvi čovek Crvene zvezde rekao je da je očekivao pobede u još tri-četiri utakmice, koje su izmakle su u samoj završnici

  • 14
Nebojša Čović Foto: KK Crvena zvezda

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović istakao je na jutarnjem programu RTS-a da je klub sa Malog Kalemegdana imao finansije da trguje igrača na centarskoj poziciji, ali da to nije učinjeno zbog drugih razloga.

- Nije tačno da centar u Zvezdu nije došao jer nismo imali pare, nego ga nije izabrao stručni štab jer je bio mali izbor na tržištu - istakao je Čović.

Prema rečima Čovića, poslednji meč u Evroligi protiv Armanija bio je "ružan, ali defanzivno dobar", dok od predstojećeg susret sa Monakom (četvrtak, 19.00) očekuje pobedu.

- Očekujemo da pobedimo. Na svakoj utakmici idemo na pobedu, pogotovo što Zvezda nije daleko na tabeli, mi smo trenutno 14. na tabeli, ali nismo daleko od osmog (tri pobede prim. aut.). To malo je obično mnogo... Ne možete u flašu od 5 litara da sipate 30 miliona litara. Pričam naravno o našem budžetu koji je manji od drugih. Na primer, sa Olimpijakosom smo uspeli, ali sa nekim drugima nismo - naveo je Čović.

Prvi čovek Crvene zvezde rekao je da je očekivao pobede u još tri-četiri utakmice, koje su izmakle su u samoj završnici.

- Večeras je Monako, ništa se neće desiti i ako izgubimo, sutra će sijati Sunce ili padati kiša. Znam da mnogi komentarišu da ako je Čoviću cilj samo osvajanje ABA lige - da to nije to. Svi koji to kažu, moraju da znaju da mi imamo ograničena finansijska sredstva. Kad bi bilo drugačije... - kazao je Čović.

Video: Pogledajte dramu u Ljubljani i kako je Zvezda u poslednjem minutu dobila Cedevitu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zepe

    3. februar 2022 | 09:40

    Koga interesuje šta si očekivao?!!Kaži šta si uradio! Bitne su činjenice!Dosta sa prodavačima magle!

  • Avs

    3. februar 2022 | 09:49

    Samo vrtiš istu priču

  • .....

    3. februar 2022 | 09:36

    Vec pocinje kukanje unapred kao po obicaju jel te nije vise sramota ne razumem obraz djon 🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA