≫ 

Gudurić srušio Armani i provocirao Mesinu, opšti haos i veliku tuču sprečio Saša Đorđević

Srbi u glavnim ulogama u Milanu

  • 5
aleksandar đorđević Foto: youtube/Sportklub

Košarkaši Fenerbahčea osvojili su "zlata" vredne evroligaške bodove usred Milana protiv Armanija, pobedom rezultatom 71:60, a zvezda večeri bio je Marko Gudurić sa 17 poena i indeksom korisnosti 24 na strani pobednika.

Markova trojka na dva minuta pre kraja, za osam razlike, bila je ključna da meč ode u pravcu trijumfa gostiju, nisu igrači Milana imali adekvatan odgovor posle toga pa su gosti mirno priveli meč kraju.

Ipak, mira nije bilo u završnim sekundama utakmice, došlo je čak i do obračuna gotovo svih aktera utakmice na centru terena, a razlog je bio sukob koji je krenuo upravo od Gudurića i trenera italijanske ekipe Etorea Mesine. Srpski košarkaš je u poslednjim sekundama meča imao loptu u rukama, čekao je istek vremena blizu klupe rivala i u tom trenutku je nešto dobacio Mesini ili mu je odgovorio - teško je utvrditi ko je tu kome i šta prvi rekao.

Italijanski trener se požalio kod sudija kad je meč već završen, međutim pojedini igrači Armanija već su krenuli na Gudurića u želji da ga "prevaspitaju". Najagilniji je bio snažni Amerikanac Kajl Hajs, Guduriću nije bilo svejedno zbog naleta ljutog rmpalije, a brzo su mu upomoć priskočili saigrači, kao i Hajnsu, pa je situacija na trenutak izmakla kontroli.

Đorđević se brzo uključio u gužvu, najpre je primirio Mesinu, potom svoje igrače, a onda i košarkaše Armanija koliko je to mogao, ali je na kraju i Sale ušao u konflikt, i to sa Rodrigezom kojeg je u jednom trenutku "sočno" opsovao na kraju njihovog "dijaloga".

Evroliga, 25. kolo:

Crvena zvezda - Monako 80:91

Bajern - Makabi 70:52

Armani - Fenerbahče 60:71

Barselona - Panatinaikos 86:60

Petak

CSKA - Alba 18

Anadolu Efes - Asvel 18:30

Žalgiris - Uniks 19

Baskonija - Olimpijakos 20:30

Real Madrid - Zenit 20:45

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Delije zviždale Obradoviću: Trener Monaka neprijatno dočekan u Pioniru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дража

    3. februar 2022 | 23:02

    Гудура пуни, као некад гробосе...

  • Dule

    4. februar 2022 | 06:21

    Čovićeva škola ovaj Gudurić, provokator, ljiga... spasio ga Sale linča

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA