Marko Marinović pred Partizan: "Dobro znamo protiv koga igramo"

U prvom delu sezone Čačani su ubedljivo poraženi na domaćem terenu

  • 5
marko marinović Foto: youtube/aba liga

Ekipa Partizana dočekaće čačanski Borac u okviru 19. kola ABA lige. Tom prilikom trener ekipe iz Čačka izneo je svoja očekivanja za susret u hali "Aleksandar Nikolić".

Popularni "Malina" istakao je da je njegova ekipa imala dovoljno vremena da spremi utakmicu, kao i da nakon dve pobede u regionalnom takmičenju meč u Beogradu dočekuju u dobrom raspoloženju.

- Dobro znamo protiv koga igramo u subotu. Ekipa Partizana je među najjačim u ligi. Imali smo sasvim dovoljno vremena da se pripremimo, tako da u dobrom raspoloženju čekamo početak susreta. Želimo da probamo da ispravimo greške koje smo pravili u prethodnim utakmicama. A prava prilika za to je meč protiv ekipe koja je napravljena da bude barem za klasu bolja od ostalih. Imaćemo lepu šansu da vidimo dokle smo stigli sa napretkom. Verujem da će utakmica biti lepa za gledanje, a jedino što želim jeste da ostavimo bolji utisak nego što smo to učinili prvi put protiv Partizana - rekao je trener Borca.

Pred 19. kolo regionalnog takmičenja košarkaši Partizana su na skoru 14-3, a Borac 6-10. U prvom delu sezone u Čačku crno-beli su slavili sa 86:68.

Video: Zvezda i Partizan ne mogu pre finala u Kupu Koraća, ali imaju mine u polufinalu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mašina

    4. februar 2022 | 23:55

    Očekujem neizvesnu utakmicu ako veću minutažu budu imali zagorac i avramovic dobijamo i obezbeđujemo opstanak živeo BORAC

  • Mitke

    4. februar 2022 | 22:44

    Malina AKO im bude prvi PLEJ avramovic IMAMO šansu da dobijemo

  • UKI

    4. februar 2022 | 23:21

    NE LUPETAJ.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA