≫ 

Novi trend u NBA? Najveće zvezde jedu i naručuju hranu iz poznatih restorana na zvaničnim konferencijama

Poštovanje prema medijima i navijačima koji žele da čuju njihovo mišljenje o meču nije na zavidnom nivou

  • 0
Entoni Edvards, Janis Adetokumbo Foto: Tanjug / AP

U noći između četvrtka i petka Minesota Timbervulvsi su predvođeni Entonijem Edvardsom savladali Detroit Pistonse rezultatom 128:117. Osim odličnog učinka na meču, mladi košarkaš Minesote privukao je pažnju i na konferenciji za medije.

Edvards je postigao 25 poena i bio najefikasniji u svom timu, pa je dobio priliku da kaže nešto o utakmici na pres konferenciji.

On je došao u pres salu, seo na svoje mesto i sa telefonom u rukama zamolio novinare da sačekaju sa pitanjima dok ne završi porudžbinu. Na pitanje odakle naručuje hranu, košarkaš je rekao da je u pitanju "Mekdonalds".

Nešto slično desilo se i pre sedam dana, kada je Janis Adetokumbo nakon utakmice u Klivlendu izašao pred medije sa koficom piletine na kojoj je jasno bio istaknut logo restorana.

Da li je ovo samo slučajnost ili je inovativni način NBA zvezda da zarade dodatni novac od sponzora ostaje da se vidi u narednom periodu.

Video: Što mi nisi svirao faul? Jokić pobesneo i krenuo da bije sudiju, zamalo tuča

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA