≫ 

"Čovek je plakao pred kamerama": Drejmond Grin i danas ismeva Gobera za blamažu

Prvi brbljivac Voriorsa ne zaboravlja emotivnu reakciju Francuza

  • 1
Gober plače i Dejmond Printskrin: Youtube/abc4utah, Twitter/NBA on TNT

Al-star postave za vikend "svih zvezda" najjače lige sveta su poznate, a među njima nema Drejmonda Grina koji je zbog povrede morao da odbije poziv o čemu je govorio za američke medije.

Grin je bio gost emisije "Inside NBA" na TNT televiziji, sa sagovornicima Kenijem Smitom, Šakilom ONilom, Ernijem Džonsonom i Čarlsom Barklijem, sada već čuvenom voditeljskom četvorkom.

- Jedna stvar je sigurna, ako nisam uspeo da budem na ol-staru neću plakati zbog toga. Sto posto sam siguran - odmah je Grin aludirao na reakciju Rudija Gobera iz 2019. godine kada je pred plakao pred kamerama kao malo dete, jer nije izabran za NBA "ol-star".

- To je Rudijev stil. Čovek je plakao na nacionalnoj televiziji jer nije pozvan da bude na "ol-staru". Hvala bogu da je u naredna tri izdanja pozivan.

Grinu ni danas nije jasna tako emotivna reakcija francuskog centra, pa je nastavio da ga proziva.

- Ne možeš da plačeš, Čak (obraća se Barkliju). Rekao sam to tada, kažem to i sada. Tada su me zbog toga "ubili" na tviteru, ali ne možeš da plačeš. Daj, čoveče... - čvrstog je Stava Grin na ovu temu, uprkos Barklijevoj upadici da "ostavi čoveka na miru".

Na kraju, i Barkli je morao da "dosoli na ranu" Goberu.

- On je Francuz, osetljiv je.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA