≫ 

Jokić na dodavanje od tripl-dabla, Denver i pored moćnog Srbina izgubio klackalicu sa Nju Orleansom

Nagetsi ponekad samo stanu i daju loptu Nikoli u ruke, pa šta bude...

  • 4
Jokić skoro do tripl dabla David Zalubowski

Košarkaši Denvera u NBA noći između petka i subota nisu uspeli da iskontrolišu situaciju na svom terenu i pored sjajnog performansa Nikole Jokića, te su pretrpeli poraz od skormnog Nju Orleansa 113:105.

Jokić je bio na samo asistenciju od tripl-dabl učinka, a njegovih 25 poena, 12 skokova i devet dodavanja nije bilo dovoljno da se reše "pelikani" u Koloradu.

Za nešto manje od 35 minuta provedenih na terenu, Nikola je imao perfektnih 3/3 za tri poena, 8/8 sa slobodnih bacanja, kao i 4/7 za dva poena, a svemu tome je dodao i dve ukradene lopte, ali ništa nije vredelo.

Ponovo srpski centar nije bio isprašćen od strane saigrača, osim donekle od Monte Morisa koji je na učinak Nagetsa dodao 19 poena i četiri asistencije.

Kod Nju Orleansa je slika efikasnosti bila značajno drugačija, pa je Herbert Džons sa 25 poena imao pratioce u vidu Brendona Ingrama sa 23 poena i 12 asistencija, kao i Džeksona Hejsa sa 22 poena i 11 skokova.

Denver je sada u opasnoj seriji od tri poraza, procenti polako padaju i sada se nakon 52 odigrane utakmice ponovo nalaze na šestoj poziciji - poslednjem mestu koje garantuje direktan plasman u plej of.

Ipak, još je dosta do kraja sezone, a i Nagetsima je potrebno da uklope novopristigla pojačanja i vide da li su uradili dobar posao pri trejdu.

Video: Denver bez Jokića ne može do pobede: Bogdanović srušio Nagetse

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA