Najluđi NCAA meč: Tri produžetka, zakucavanje uz poslednji zvuk sirene i stampedo navijača na parketu

Neverovatan susret podarili su nam UCLA i Arizona San Devilsi kao pravu uvertiru za ono što nas tek čeka u koledž košarci ovog proleća

  • 0
NCAA navijači, UCLA - Arizona Foto: Twitter / Printscreen / ESPN

Bliži nam se sada već čuveno Martovsko ludilo i nešto malo više od mesec dana ostalo je do jednog od najuzbudljivijih događaja u košarkaškom kalendaru. Najbolji koledž igrači će krenuti sa čuvenim turnirom 13. marta, a šampiona ćemo saznati 4. aprila kada je zakazano veliko finale. Međutim, to ne zaustavlja ekipe da i pre samog "krema" sezone prikažu neverovatne susrete i završnice u NCAA-u.

Sećamo se svi kako je Džejlen Sags rešio prošlogodišnje finale između UCLA i Gonzage trojkom sa više od pola terena u produžetku (što se možete podsetiti u videu ispod), a zanimljivo je da je sastav iz Los Anđelesa ponovo bio akter jedne lude završnice i to protiv Arizona San Devilsa.

Na tom meču videli smo ne jedan, ne dva, već čak tri produžetka i veliko iznenađenje u vidu pobede Arizone, koja je slavila rezultatom 87:84. Zanimljiv je i način na koji su uopšte došli u mogućnost da se bore za pozitivan rezultat, pošto je u drugih pet minuta dodatka viđeno zakucavanje uz zvuk sirene.

Stoga, nije ni čudo što smo posle poslednjeg zvuka sirene na terenu videli masu navijača koji su uleteli kako bi proslavili veliki trijumf. Oni nisu mogli da obuzdaju svoje emocije, pa smo gledali nešto što je uglavnom tipično za engleske fudbalske, ali ne i američke košarkaške terene.

Sve u svemu, može se reći da je ovo bilo veče koje navijači Arizone neće dugo zaboraviti, a naročito nakon duge i naporne kovid-sezone.

Video: Denver bez Jokića ne može do pobede: Bogdanović srušio Nagetse

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA