≫ 

Najprijatnije iznenađenje NBA dobilo jakog aduta u trejdu, opet se misli o tituli u Ohaju

Karis Lavert stigao iz indijane

  • 0
karis lavert Foto: twitter/Indiana Pacers

Navijači Klivlenda sa velikim optimizmom gledaju na aktuelnu sezone u kojoj Kavsi premašuju i najsmelija očekivanja sa početka takmičarske kampanje. Ekipa iz Ohaja je bez ikakve dileme najprijatnije iznenađenje sezone, trenutno je 5. na Istoku sa skorom 32-21 i vrlo blizu je samom vrhu tabele.

Peh za Kavse definitivno je bila teška povreda Rikija Rubija za koga je sezona završena, i upravo je Španac sada deo trejda u kojem je njegov sada već bivši klub dobio vredan dodatak u liki Karisa Laverta iz Indijane.

U Klivlend stiže igrač sa 18.7 poena u rukama, proseku po utakmici, te je i ovaj potez jasan znak da voljeni klub Lebrona Džejmsa puca na visoko ove sezone.

Pejsersi su zauzvrat, osim Rubija, dobili i prava na pikove sa narednih draftova, ali ono što je jasno kod franšize iz Indijanapolisa, i na osnovu ovog poteza, to je činjenica da se polako kreće u "ribilding" ekipe.

Video: Jokić kao tenk ide kroz dvojicu i poentira uz faul: Novi tripl dabl srpskog centra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA