Panter otkrio rečenicu zbog koje je došao u Partizan: "To je bilo sve što sam želeo da čujem"

Plejmejker Partizana pričao je podkast zvaničnog sajta Evrolige

  • 18

Može se reći bez ikakve dileme da je Kevin Panter umnogome "oblikovao" igru Partizana ove sezone. Po imenu najveće pojačanje crno-belih za ovu sezonu, ali i po samoj igri biće od ključnog značaja za Beograđane u samoj završnici takmičarske godine kada će se boriti za ostvarenje dugogodišnjeg cilja - plasmana u Evroligu.

To neće biti nimalo lako, pošto će prema sadašnjem stanju stvari samo pobednik Evrokupa ima mesto u elitnom takmičenju, baš kao i šampion ABA lige. Najbolji igrač Partizana bio je gost podkasta Evrolige sa Džoom Arlakuckasom, gde je pokušao da objasni razlog svog prelaska u Partizan.

- Čoveče, reći ću to ovako. Jedna stvar koju sam naučio dok sam ovde u Evropi je da mediji žele da "oslikaju" jednu sliku. Milano zna zašto sam ja otišao. Nikad nisam hteo da izađem i kažem da nisam želeo da budem tamo. I oni će to isto reći. Jednostavno, ta priča nije uspela. Nisam i**ot, jedna stvar koju morate da znate u ovom poslu jeste koliko ste vredni. To je barem prosto i jednostavno - rekao je na početku Panter.

Objasnio je da je jedna rečenica Željka Obradovića "presudila" da završi među crno-belima.

- Ideja i pravac, to je nešto o čemu sam razmišljao pre nego što sam došao. Ne volim da idem na slučajna mesta, želim da budem motivisan. Pitao sam ga "kakav je plan i kako vidi ovaj tim", a on je rekao da želi da se odmah vratimo u Evroligu. To je sve što sam hteo da čujem. Kada je to rekao takav trener, nisam morao ništa dalje da istražujem. On me je prvi kontaktirao preko agenta. Nije bilo lako na početku, možda je to bila jedna od najtežih odluka ikada. Govorili su mi da sam igrač za Evroligu, pitali su me zašto to radim... Sve se brzo odigralo. Ja sam želeo da uradim ovo i kada se to desilo, bio sam srećan. Ostali su poštovali moju odluku, nisam doneo ništa pogrešno.

Potom je objasnio kakav odnos ima sa Željkom na treninzima i kakva atmosfera vlada onog momenta kada on preuzme palicu.

- Iskreno, Điđi mi je rekao da Željko zaista traži dosta od svojih igrača. Nije to ništa što već nisam video i čuo. Ume da povisi glas, bio je jako zahtevan, ali sam se navikao na to. Nisam igrao džabe za trenere koji su to isto radili ranije u svojoj karijeri. Ako slušaš šta govori, čuješ da nije "lud". Ume da opsuje, ali na kraju ti kaže šta treba da radiš - istakao je Panter.

Video: Kevin Panter: Svaki tim je počeo da me udvaja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дража

    9. februar 2022 | 17:45

    Реченица : "имаћеш 2 милиона по сезони, а то нигде нећеш добити"! 😂

  • Delija Bjeljina

    9. februar 2022 | 18:19

    A to je.Znaci nisu pare u pitanju.A presednik Milana kaze nisu mogli parirati Partizanovoj bezobrazmoj ponudi.

  • Mirko

    9. februar 2022 | 17:54

    Sve znam sve mi je jasno.Ali covjek sa konja na magarca to mi nikad bilo nije jasno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA