Evroliga odložila vrlo bitan meč u borbi za plej-of, korona još jednom napravila veliki problem

Fenerbahče i Bajern će svoj meč morati da odigraju u nekom drugom terminu

  • 0
marko gudurić Foto: MN Press

Predstojeća utakmica 26. kola Evrolige između Fenerbahčea i Bajerna koja je bila zakazana za petak, neće biti odigrana u pomenutom terminu, a razlog su naravno problemi sa koronavirusom. Ovoga puta zaraženi su igrači iz gostujućeg tabora, koji je tražio pomeranje.

Na svom zvaničnom sajtu, Bajern je potvrdio da je na poslednjem testiranju došlo do pojavljivanja nekoliko pozitivnih slučajeva, što je dovelo da trener Andrea Trinkijeri nema na raspolaganju minimalnih osam košarkaša neophodnih za odigravanje.

Novi termin susreta biće naknadno određen. Evroliga je podsetila klubove da jedna utakmica može biti odložena najviše tri puta, ako za to postoje mogući termini. Ovo nije prvi put da se odlažu susreti Fenerbahčea i Bajerna ove sezone, a sam susret je od velike važnosti kada je reč o borbi za plej-of.

Turski sastav sada zauzima osmo mesto sa skorom 12-10 i u seriji je od pet uzastopnih pobeda, dok je Bajern na 11. poziciji sa odnosom 12-12. Jasno je da bi trijumf Fenera umnogome "uklonio" Bavarce iz borbe za osmo mesto, a da bi pobeda Nemaca zakuvala čorbu i otvorila put brojnim kombinacijama.

Video: Šoutajm Mege protiv Zvezde: Alej up zakucavanje u stilu najvećih NBA zvezda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA