Obradović "poludeo" zbog slavlja posle trojke, nasrnuo je na svog igrača

Žoc ne prašta greške, čak i ako košarkaš ima samo 20 godina

  • 21

Sa 15 poena koliko je ubacio, Izraelac Jam Madar bio je jedan od najzaslužnijih igrača Partizana u ubedljivoj pobedi protiv Andore u sredu veče!

Međutim, plejmejker crno-belih stigao je i da iznervira Željka Obradovića u finišu treće deonice. Naime, Madar je pogodio jednu trojku i krenuo da slavi, iako su gosti imali dovoljno vremena za napad.

Na svi sreću po Partizan, Španci taj napad nisu iskoristili. S tim što je Obradvoić bio besan na reakciju svog košarkaša i utrčao je na teren kako bi mu "objasnio neke stvari." Nedugo posle meča je i prokomentarisao tu situaciju.

- Ja uvek pricam o tome, on je dete 20 godina, to je stvar iskustva, odigrao je dobru utakmicu. Komunikacija treba da postoji, teeba da nastavi da igra, pa da slabi. Iskusan igrač to ne bi dozvolio, ali on je dete od 20 godina. Ja to ne radim da bih provocirao nekog, ja sam trener. Deo posla je taj da ukaže na greške, ja sam to radio jer je postojao razlog - jasan je bio Obradović.

Video: Partizan se gleda u Atlanti: Bogdan Bogdanović svima pokazao kako se bodri voljeni klub

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA