≫ 

Oglasila se žena Vlada Divca: Misteriozna poruka povodom skandala sa Nišom Saveljićem

Ana Divac se oglasila povodom skandala koji je isplivao u javnosti

  • 22
Vlade Divac, Niša Saveljić, Petra Divac Foto: Instagram.com/officialvladedivac; MN Press

Veliki skandal isplivao je u javnosti kada je otkriveno da su se se sukobili Vlade Divac i Niša Saveljić. Sukob se desio u restoranu Dejana Bodiroge u Beogradu, a razlog je to što je Divac saznao da je Niša Saveljić, njegov nekadašnji veliki prijatelj, navodno porukama uznemiravao njegovu ćerku Petru, koju su on i njegova supruga usvojili.

Sam Saveljić je potvrdio u izjavi za Kurir da je došlo do sukoba, ali i da njegove poruke nisu shvaćene na pravi način.

- Meni je jako žao što je došlo do nesporazuma. Divac i ja smo dugogodišnji prijatelji. Zna me kakav sam i kakav sam otac, ali i čovek. Žao mi je ako je moja namera pogrešno shvaćena. U životu nisam imao nijednu mrlju. Mene niko nije maltretirao. Ta scena je za mene bila nesvakidašnja, nema potrebe nikome da se pravdam, ali mi je žao ako je neko pogrešno shvatio. Divac mi je pomogao u Americi, dao mi je kontakte. Žao mi je što nismo razgovarali o tome i što nisam imao priliku da objasnim. Mene niko nije gurao, niti udarao, samo sam izguran iz lokala. Neprijatno jeste, ali žao mi je ako je familija Divac tako shvatila, ja to ne radim - rekao je Saveljić povodom incidenta.

O ovome se po prvi put oglasila i Ana Divac, supruga našeg proslavljenog košarkaša. Ona je reagovala na tvitove u kojima se kritikuje jedan list, koji se bavio time ko je Petra Divac, koju je u naslovu opisao i kao fatalnu, kao i na komentar da se danima razvlači devojka koja nije uradila ništa pogrešno.

- Ne želim ja da pišem o tome. Ali jedno od gorih iskustava u životu, a nije baš da me život štedeo od groznih iskustava. Manijak klasični i po potvrdi stručnih lica - napisala je Ana Divac, a jedino nejasno u svemu tome jeste hešteg koji je stavila uz poruku #nijesedesilo.

Video: Bili smo politički neprijatelji ali on mi je pomogao da usvojimo kćer: Vlade Divac sa suzama o Mrki

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ti ćuti.

    10. februar 2022 | 18:14

    Čiji je Mini Moris jel bolje spavaš?

  • BOJAN

    10. februar 2022 | 18:37

    Gde je kantrimen?

  • Gospođo Ana

    10. februar 2022 | 17:45

    Nas jako zanima da nam kažete nešto o kantrimenu, taj mladi život je ugašen a vi mirno spavate.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA