≫ 

"Ako ne žele FMP u ligi, neka kažu": Trener Železnika ljut zbog sudijskog tretmana

Nenad Stefanović nije imao zamerki na suđenje protiv Partizana, ali se osvrnuo na nekoliko prethodnih utakmica

  • 53
KK FMP Meridian - KK Partizan Foto: FMP Meridian

Trener FMP Železnika Nenad Stefanović čestitao je Partizanu na pobedi u predgrađu, najveći deo konferencije za medije je i posvetio samom meču, međutim najviše pažnje privukla je njegova izjava o tretmanu koji njegov tim ima u psolednje vreme.

Šef struke "Pantera" je zatim rekao ono što mu leži na srcu...

- Ono što bih hteo da istaknem, bez želje da komentarišem suđenje, da me neko ne kažnjava. Ne pominjem nijednog sudiju niti pričam za ovu utakmicu danas. Odmah to da kažem. Mislim da nemamo odgovarajući tretman za ekipu koja je imala 10-3 u prvom delu sezone. Ne pričam za ovu utakmicu, ja pričam da mi odemo na gostovanje i izvedemo nula bacanja za poluvreme, dva puta. Utakmicu koju izgubimo na jednu loptu. Stvarno mi nije jasno kako to, eto neka mi neko to objasni kako je moguće. A, pritom svaki drugi napad guramo na niski post konstantno. I izvedeš nula bacanja za poluvreme dva puta.

Nastavio je Stefanović, u dahu...

- Ok, neka nam kažu, ljudi je, ne može tako, to je to, niste vi ti koje želimo, i u redu. Ovo već sad malo gubi smisao, baš gubi smisao, stvarno gubi smisao.  Žao mi je zbog momaka, jer se trude, rade, ali ni ja više ne mogu da ih obuzdavam. Mi ćemo raditi što je do nas, mislim da se ponašamo dobro, mislim da smo napunili halu sa ovim našim ljudima koji dolaze stalno da nas gledaju što je najbitnije i da je bila super atmosfera danas u kojoj smo svi uživali - uzaključio je Stefanović.

Čitavo izlaganje trenera FMP-a možete pogledati u videu ispod.

Video: Izundu izlomio obruč jednom rukom: Odlična tranzicija i zakucavanje igrača FMP-a protiv Partizana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ebg

    12. februar 2022 | 22:25

    Videli smo svi da ste bolji od partizana cak i bez Nevelsa ali tesko se moze sa sudijama

  • Beograd

    12. februar 2022 | 22:23

    Ne želimo ga! Dosta je jedan klub limenki!

  • hmm

    12. februar 2022 | 22:24

    Trener FMP-a kaze istinu. Sudije su sve u korist partizana svirale. Nek mi neko kaze zasto je to bila nesportska sudjena? Tako nesto nisam video nikad u zivotu a pratim kosarku bas dugo. Ili kad je Koprivica gurao sa 2 ruke Tasica i dobio 2 slobodna bacanja? Ne razumem?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA