≫ 

Jokić promenio repertoar na zagrevanju: MVP se prebacio na rep, u Torontu "treštao" Beogradski sindikat

Zanimljiv odabir pesme imao je Srbin na treningu pred noćašnji susret sa Torontom

  • 2
Nikola Jokić, zagrevanje Foto: Twitter / Printscreen / Katy Winge

Još jednom je Nikola Jokić uspeo da oduševi američku košarkašku javnost. Protiv Toronta je blokadom zaustavio Ou-Džija Anoubija u poslednjoj sekundi susreta i tako sačuvao trijumf u rukama Denver Nagetsa.

Sada se pojavio snimak pred samu utakmicu sa zagrevanja, gde se može videti, odnosno čuti nešto krajnje neobično. Navikli smo da Nikola u pripremi za duele uglavnom sluša narodne pesme, poput one od Đorđa Balaševića, ali ovoga puta to nije bio slučaj.

Daleko od toga, Nikola je izrazio želju da sa razglasa krene pesma Beogradskog sindikata, odnosno parket dvorane u Kanadi transformisan je u rep scenu. Treštala je numera "Dolazi sindikat", a Jokić je ubacivao koševe jedan za drugim, kao što to inače i čini.

Naravno, Beogradski sindikat je jedna od najpoznatijih naših rep grupa koja postoji još od 1999. godine. Tokom najvećeg dela postojanja, grupu je činilo čak 11 osoba, a zanimljiv je jedan stih iz pesme koji je možda našem Nikoli dao dodatnu motivaciju.

- Znam da misliš gotovi smo, nema nas... Ipak, dolazi sindikat sada jači nego ikad - uzimajući u obzir da Denver igra sve bolje u poslednje vreme, situacija je gotovo preslikana.

Video: Jokić se našalio sa saigračem pa napucao loptu nogom na tribine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neso

    13. februar 2022 | 11:48

    Doktor Joktore

  • jane

    13. februar 2022 | 21:44

    Nikola najbolje kosarkas u Americi a nije amerikanac.To se retko kad skoro nikad ne desi💪💪💪💪💪💪💪💪💪🇷🇸🙏👍

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA