Raduljica o Partizanu: Gledao sam samo jedan meč, nije mi se svidelo, ne navijam ni za koga

Nekadašnji košarkaš crno-belih je neutralan kada je u pitanju navijačko opredeljenje

  • 3
Miroslav Raduljica, frizure Foto: MN Press

Miroslav Raduljica, proslavljeni srpski reprezentativac, govorio je u podkastu "Inkubator" o brojnim temama, među kojima je naravno bila i domaća košarka.

Iskusni centar je rekao da je svoj bivši klub Partizan gledao samo jednom ove sezone i da mu se nije svidelo kako su izabranici Željka Obradovića odigrali taj meč.

- Ne stižem da gledam Partizan. Gledao sam jednu utakmicu, protiv Šljonska, i nisam hteo više da gledam. To je bilo nešto slučajno i nije mi se baš svidelo. Nadam se da će biti bolje, a možda ni ja nisam baš neki koji bi trebalo to da komentariše - rekao je nekadašnji centar crno-belih.

Popularni "Braduljica" je dodao da ne navija za Partizan, ali ni za Crvenu zvezdu, iako mu mnogi dodeljuju etiketu pristalice crno-belih jer je i nosio dres kluba iz Humske.

- Ne pratim nešto posebno, ali moj kum je u Zvezdi i jako sam ponosan na njega. Ja nikada nisam navijao ni za koga, pa misle da navijam za Partizan jer sam igrao. Ako nisi naš, onda si njihov... Može i drugačije.

Video: Đorđević zezao Raduljicu za frizuru, a srpski centar mu odgovorio nikad jače: Ljubomoran si...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoki

    14. februar 2022 | 16:19

    Coveka sam licno upoznao kroz prijatelje. Kosarku igra samo zbog para. Kosarak mu je bukvalno nuzna potreba jer od nje zivi. Dok je bio u Partizanu bukvalno je mrzeo svoj posao jer mu je sve bilo prece od toga. Daleko od toga da je los covek, cak sta vise dobar je lik. Ali kafanski tip. Zbog toga je prosto neverovatno koliko je uspeo.

  • Tko

    14. februar 2022 | 17:08

    je ovaj ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA