Raduljicu pitali o najtežem gostovanju: Odmah se setio drmanja koševa i pljuvanja u Železniku

Srpski centar govorio o najtežoj atmosferi u kojoj je igrao

  • 11
Miroslav Raduljica, frizure Foto: MN Press

Srpski košarkaš Miroslav Raduljica gostovao je u "Potkast inkubatoru", gde je pričao o mnogim detaljima svoje karijere, a jedno od pitanja bilo je i koje gostovanje mu je posebno ostalo u pamćenju tokom karijere.

Za Raduljicu nije bilo dileme, a sve je počeo interesantnom anegdotom sa gostovanja Bambergu dok je igrao za Albu, a onda je napravio paralelu utakmicom u Železniku između Crvene zvezde i Partizana u finalnoj seriji 2012. godine, kada je viđeno čak i drmanje koševa i konstantno pljuvanje igrača Partizana.

- Setim se jednog smešnog, kada sam došao u Albu i igramo protiv Bamberga i sad Bamberg je njima tamo, oni su kao žestoki. A stoje na istoj tribini i navijači Albe i Bamberga. I kaže mi jedan sada će ovde da bude vatre. Izlaze igrači ide vatra i kao nešto je glasno, pucaju neke petarde. Ja se mislim meni onaj tamo drmao koš i pljuvao me. Igrao sam za Partizan, igrali smo finale protiv Zvezde, a igrali smo u hali FMP-a gde sam ja odrastao, koja je hala koja prima 2.000 ljudi, oni su tada stavili 5.000 ljudi.

- Tribine su jako blizu, koš je blizu tribina. Oni drmaju koš, ja šutiram bacanje za neko izjednačenje. Ovaj te pljuje, kaplje kondenzacija koliko je ljudi, to je bilo letnje vreme, kaplje i prave se barice, lopta se kliže. To su najlošiji uslovi u kojima sam igrao. Ali to prevaziđeš i pobediš i to je to - rekao je Raduljica.

Prisetite se i kako je kroz fotografije izgledala atmosfera u Železniku na tom meču o kojem priča Raduljica:

Video: Đorđević zezao Raduljicu za frizuru, a srpski centar mu odgovorio nikad jače: Ljubomoran si...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mix

    14. februar 2022 | 18:11

    Ta utakmica u njihovom zelezniku i kradja pehara je najveca bruka i sramota u istoriji Srpske kosarke!!!

  • PFC....

    14. februar 2022 | 16:31

    Fina neka gospoda iz fmp-zvezdane!

  • Ckm

    14. februar 2022 | 17:30

    Nisi igrao 3 na 5, to je bio dobar trip.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA