"Ugasio sam telefon i počeo da plačem, sve sam im dao...": Haliburton govorio o trejdu iz Sakramenta

Posebno je pogodilo mladog plejmejkera to što mu je voljeni tim zabio nož u leđa, kada se niko nije ni najmanje nadao da se ovo može dogoditi

  • 0
Harison Barns Foto: AP/Tanjug

Dva dana pre kraja prelaznog roka u NBA ligi desio se jedan od najčudnijih trejdova. Sakramento Kingsi su dali svog igrača, Tajrisa Haliburtona u zamenu za Domantasa Sabonisa, čime su, slobodno se može reći, razočarali ogroman broj svojih navijača, ali i samog Haliburtona.

Nikom nije bilo jasno šta se dešava, pa čak ni samom Haliburtonu, koji je odlučio da otkrije detalje u jednom intervjuu za "PlayersTribune".

Haliburton je istakao da se sve desilo u samo 30 minuta, te da nije znao šta ga je snašlo.

- Sve se odigralo u 30 minuta, priča je počela u 10 ujutru. Agent me je nazvao i rekao da postoji mogućnost da ću biti trejdovan. Mislio sam da se šali, nisam verovato, a onda... Dve sekunde kasnije sam skapirao da se ne šali i počeo sam da dramim, srce mi je stalo. Otišao sam u kupatilo i sedeo tamo nekoliko minuta u tišini, pre nego što je došla moja devojka i pitala šta se dešava - priča Haliburton, te nastavlja.

- Objasio sam da ću biti trejdovan, nije prošlo pet minuta, stigao je novi poziv... Indijana... Ideš u Indijanu. Posle 90 sekundi me zvao naš generalni menadžer i potvrdio da sam trejdovan. Ugasio sam telefon i počeo da plačem - istakao je Haliburton.

Mladi plejmejker je potom dobio i brojne poruke od njegovih navijača, prijatelja, NBA igrača... Ni nijma samima nije bilo jasno zašto je Sakramento dao svog plejmejkera u ovom trejdu.

- Stvarno sam dao sve što imam Sakramentu, neću da krijem, planirao sam da ostanem. Želeo sam da budem onaj koga su draftovali, a on im je doneo uspeh. Boli me što sam počeo da puštam korenje, da stičem prijatelje i upoznajem komšiluk. Tužan sam što odlazim, ali moram da prihvatim realnost. Uzbuđen sam zbog Indijane, radiću sa čuvenim Rikom Karljalom, a i odrastao sam u gradu koji je blizu Indijanapolisa, pa ću češće biti s porodicom - zaključio je mladi Haliburton.

Sakramento već godinama unazad loše posluje, a čini se kao da su ovim trejdom sami sebi "pucali u koleno".

Video: Dončić sa logoa poslao koplje u srce Kingsa: Čudesni Luka sa skoro pola terena za pobedu Dalasa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA