Jokić je košarkaški mađioničar: Pogledajte asistenciju kojom je Srbin srušio Golden Stejt

Kao i obično, opet je oduševio sve fanove u svetu košarke

  • 1

Decenijama unapred će se pričati o tome kako je Denver "pogodio" dovođenjem Nikole Jokića. Ponovo je centar iz Srbije pokazao šta zna, ponovo je uzeo stvari u svoje ruke i ponovo je odveo svoj tim do pobede, ovoga puta protiv Golden Stejta (117:116). Samo što sada utakmicu nije rešio poenima, već asistencijom u poslednjoj sekundi, dok je Monteu Morisu ostao onaj "lakši" deo posla.

Verovatno ni oni najoptimističniji fanovi iz Denvera nisu mogli da zamisle ovakav razvoj događaja sa tada anonimnim Nikolom Jokićem, koji stiže iz "neke tamo" Mege, no, izgleda je momak iz Sombora odlučio da pokaže kako ipak treba verovati u čuda.

Najnovije čudo je napravio upravo u meču protiv Golden Stejta, gde je pored sjajne partije od 37 poena, 17 skokova i osam asistencija, uspeo da zabeležio i asistenciju u poslednjoj sekundi, kojom je Denver stigao do pobede od 117:116. Kako je to izgledalo, pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Jokić kao tenk ide kroz dvojicu i poentira uz faul: Novi tripl dabl srpskog centra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Basket '64

    17. februar 2022 | 11:41

    MVP NBA lige verovatno po drugi put zaredom! Dečko skroman, ne eksponira se, nema instagram, FB, twitter i ostale gluposti.Porodican covek, naši stari bi rekli domacin. Jedinstven po svom stilu igre, oborio mnoge rekorde i sa 26 godina je vec u istoriji NBA i svetske kosarke. Mnogi naši ljudi pričaju loše stvari o ovom mladom čoveku, ja samo mogu da kazem ,,Kapa do poda sinko" i da se poklonim ako treba!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA