Ivanović zadovoljan posle rutinske pobede u Kupu: "Pripremili smo se za ono što nas tek čeka"

Crnogorski košarkaš bio je najefikasniji akter utakmice protiv kragujevačkog Radničkog

  • 3

Košarkaši Crvene zvezde prvi su polufinalisti ovogodišnjeg izdanja Kupa Radivoja Koraća u Nišu, pošto su na otvaranju ovog takmičenja vrlo lako uspeli da savladaju ekipu kragujevačkog Radničkog (103:59).

Najefikasniji akter čitavog susreta bio je igrač Crvene zvezde, Nikola Ivanović, koji je susret završio sa 18 poena uz dva skoka i šest asistencija. Imao je 2/3 na šutu za dva poena, 4/6 sa distance i 2/2 sa linije za slobodna bacanja.

- Ono što smo želeli pred ovaj meč je da imamo dobar pristup, da odigramo na pravi način i da se pripremimo za ono što nas čeka. U subotu i nedelju igramo bek-tu-bek, što je situacija koja prilično retka i specifična. U Evroligi obično imamo dan između susreta. Naravno da je velika potrošnja, da moramo da vodimo računa o sebi - rekao je između ostalog Ivanović.

Zvezdi sada predstoji dan pauze u Kupu Radivoja Koraća, posle čega će se u subotu sastati sa pobednikom okršaja između Mege i Zlatibora iz Čajetine, koji je na programu večeras od 21.00 čas.

Video: Tribine hale Čair se usijale od navijačkih baklji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xaxa

    17. februar 2022 | 20:43

    Toliko su jaki patlidzanovi protivnici u cipiripi kupu, eto upravo je Huventud (koji su prvi na tabeli u njihovoj grupi), izgubili kod njih kuci od mocnog Tenerifea

  • lux

    17. februar 2022 | 20:48

    jeste li sudije pripremili..bez njih ste iskreno nista bas nista

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA