Radonjić kratak i jasan posle pobede: "Hvala navijačima, večeras je bilo baš prijatno za nas"

Stefan Marković konstatovao je na konferenciji za medije da je napravljen prvi korak od tri

  • 1

Zvezda je vrlo lako ostvarila svoj cilj i plasirala se u polufinale Kupa Radivoja Koraća savladavši ekipu kragujevačkog Radničkog u Nišu. Od samog početka, pa do kraja, crveno-beli su držali prednost na svojoj strani.

Trener crveno-belih, Dejan Radonjić bio je zadovoljan učinjenim na susretu sa Radničkim i istakao je da je klub ostvario prvi korak ka zacrtanom cilju, a to je odbrana trofeja osvojenog pre godinu dana u novosadskoj hali "Spens".

- Kao što sam već naglasio pre nego što smo došli u Niš, fokus je bio da pre svega uradimo ono što smo planirali pre turnira, a bili smo fokusirani na prvog protivnika. Uspeli smo da uradimo ono što smo želeli, sada idemo da se pripremimo za sledeći meč i polufinale. Zahvalio bih se navijačima na podršci, bilo je večeras baš prijatno za nas. Siguran sam da će i u polufinalu biti dobra atmosfera - rekao je Radonjić.

Na konferenciji je pričao i Stefan Marković, koji je takođe konstatovao da je prvi od tri koraka napravljen.

- Hteo bih da čestitam Radničkom na učešću na turniru. Prvi korak smo završili, sada predstoje još dva. Fokusirani smo na završetak ovog takmičenja. Spremićemo se za onog ko dođe, ali mi gledamo naše ciljeve, ono zbog čega smo došli i to je to - rekao je Marković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M

    17. februar 2022 | 21:48

    Radonjicu kada gledam utakmicu i cujem kako patike " skripaju " nemoj o navijacima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA