≫ 

Raško Katić posle poraza od Zvezde: "Gde ste našli mene raspalog od 42 godine?"

Zanimljiva opaska legendarnog centra

  • 3
Raško Katić Foto: MN Press

Iako je zagazio u petu deceniju života, legendarni srpski košarkaš Raško Katić ne namerava da stane i još jednom je pokazao da su godine samo broj - a da je klasa večna!

Sa 17 poena, sedam skokova i pet asistencija Katić je bio najbolji igrač kragujevačkog Radničkog u četvrtfinalnom duelu Kupa Radivoja Koraća protiv Crvene zvezde, svog bivšeg kluba koji je ubedljivo slavio na putu ka odbrani trofeja.

Otuda i ne čudi što su novinari u Nišu želeli da čuju komentar Katića koji je, uz šaljivu opasku gorostasnog centra, ipak izostao.

- Gde ste našli mene raspalog od 42 godine, uzmite nekog klinca - poručio je Katić.

Inače, Katić od 2019. godine igra za Radnički, a tokom karijere je četiri puta osvajao trofej Kupa: dva puta sa Partizanom i dva puta upravo sa Zvezdom. Sa crno-belima je uzeo i Jadransku ligu, kao i dve lige. dok je po odlasku iz Zvezde 2014. godine igrao za Tenerife, Ostende i Šarlroa pre nego što se vratio u Kragujevac.

Podsetimo, Zvezda će u polufinalu Kupa Radivoja Koraća igrati protiv boljeg iz duela Mega - Zlatibor. Drugi dan četvrtfinala na programu je u petak, a sastaju se Partizan - Borac Zemun i FMP - Borac Čačak.

Video: Duh Karija ušao u Markovića, plej Zvezde ubacio 3 trojke za 3,5 minuta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    17. februar 2022 | 21:45

    Ако се сећам, ниједан од оних преплаћених стренџера из јсд није имао такву статистику против нас...а он "распао"...шта су тек они😂😂😂

  • Danijel

    18. februar 2022 | 07:54

    Raško Katić - klasa je večna. 😂😂😂😂😂

  • Iooi

    18. februar 2022 | 09:24

    Bolja statistil od Kuzmića koji je igrao za golden stejt i real, tuga

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA