Marinović svestan da je moglo bolje: "Očekivali smo više od ove utakmice, zato smo malo razočarani"

Sličan stav sa svojim trenerom posle četvrtfinala Kupa Radivoja Koraća deli i Raša Đoković

  • 0
KK FMP - KK Borac Čačak Foto: MN Press

Košarkaši Borca iz Čačka nisu uspeli da nadvladaju ekipu FMP-a i da se plasiraju u polufinale Kupa Radivoja Koraća. Koštao ih je vrlo loš početak utakmice, posle kojeg povratka jednostavno nije moglo da bude. Panteri su do kraja samo očuvali stečenu prednost - 88:77.

Trener Borca, Marko Marinović svestan je da je njegova ekipa mogla da uradi daleko više i na konferenciji je izjavio da je zbog toga pomalo i razočaran.

- Zaslužena pobeda FMP-a, uspeli su da izguraju svoju odbranu. Pokazali smo u pojedinim momentima da nam fali organizacija napada. Kada smo imali malo organizovaniji napad, imali smo priliku da se vratimo. Malo se osećamo razočaranim, jer smo imali veća očekivanja od ovog susreta, ali nismo uspeli da odgovorimo i još jednom bih čestitao FMP-u i poželeo im sreću u nastavku Kupa i u sezoni - rekao je popularni Malina.

Dodao je da će do kraja sezone pokušati da uhvate Megu ili FMP na tabeli ABA lige i tako izbegnu sve strahove oko eventualnih razigravanja sa timovima iz ABA 2 lige.

- Imamo cilj, izjavio sam da su to Mega i FMP, zbog propozicija u ABA ligi, da probamo da budemo četvrti ili treći. U slučaju da srpski klub iz ABA 2 lige bude u finalu... Imamo dovoljno vremena da se pripremimo, igrali smo dobro, imali smo dobre rezultate u prethodnom periodu. Možda su nas te partije malo više podigle nego što zaslužujemo, tako da je ovo bila pozicija da nas vrati na neka fabrička podešavanja.

Radovan Đoković Foto: MN Press

Posle poraza kratak je bio i večeras najbolji košarkaš Čačana, Radovan Đoković. Istakao je da je FMP zasluženo stigao do trijumfa.

- Nemam mnogo šta da kažem. Čestitam FMP-u na zasluženoj pobedi. Bolja su bili ekipa od prvog do poslednjeg minuta. Želim im sreću u polufinalu, nas čeka pauza, pa se spremamo za nastavak ABA lige - zaključak je Đokovića.

Video: Marković posle uspešno odrađenog posla: Prvi korak smo završili, ali slede još dva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA