Miletić veruje u svoju ekipu: "Mislim da ćemo pobediti FMP, dobro je što smo juče rasporedili minutažu"

Centar crno-belih najavio je večerašnji okršaj sa Panterima u okviru Kupa Radivoja Koraća

  • 3
Dušan Miletić Foto: Marko Jovanović

Košarkaši Partizana večeras će se od 21.00 čas u Nišu sastati sa ekipom FMP-a u okviru drugog polufinala Kupa Radivoja Koraća. Crno-beli su daleko boljom igrom u drugom poluvremenu došli do ubedljive pobede protiv Borca iz Zemuna.

Centar Dušan Miletić bio je jako zadovoljan onim što je video na terenu od ekipe Partizana, istakavši da je dobro što je minutaža bila dobro raspoređena.

- Drago mi je što smo svi rasporedili minutažu, što smo svi igrali i lepo smo se pokazali. Sada treba da se odmorimo, jer igramo ponovo u subotu u isto vreme, tako da je najbitnije da se oporavimo i da budemo sveži na terenu - rekao je Miletić.

Nije želeo da naglašava svoju sasvim dobru partiju, rekavši da je najvažnije dok tim pobeđuje.

- Nikad ne gledam sebe. Drago mi je da smo kao ekipa igrali neke dobre akcije. Stvarno ne stavljam akcenat na to, volim kada pobeđujemo i to je to.

Ekipa Borca se pokazala sasvim solidno na velikoj pozornici, a tokom prve četvrtine jedno vreme bila je i u egalu sa crno-belima. Potom je ponestalo snage.

- Prvu četvrtinu su nas namučili, prvo poluvreme takođe. Posle smo ih mi malo jačom, fizičkom odbranom dobili. Trčali smo dosta dobro i podigli nivo igre, a oni nisu, što je razlika.

Večeras crno-bele očekuje okršaj sa sastavom FMP, sa kojim su se nedavno sastali u okviru ABA lige.

- Igrali smo pre jednu-dve nedelje protiv njih. Znamo kakav im je sistem napada i odbrane. Neće biti vremena za neki jači trening, samo laganiji, čisto da se spremimo za te njihove kretnje. Mislim da ćemo pobediti.

Video: Borac se predao pred Partizanom: Crno-beli dobili Zemunce sa 53 razlike

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA