Nerandžić pred Partizan: "Fizički dominantni Balša, Ledej i Lesor... Moraćemo da ponovimo meč od pre par dana"

Košarkaš FMP-a nada se pozitivnom ishodu u večerašnjem polufinalnom duelu

  • 0
Nenad Nerandžić Foto: ABA liga - KK FMP Meridian

Košarkaši FMP-a ostvarili su plasman u polufinale Kupa Radivoja Koraća pobedom protiv Borca iz Čačka i večeras ih čeka reprizni duel od pre nekoliko dana sa timom Partizana. Očekuju se nova uzbuđenja, uzimajući u obzir da su takva bila i njihova dva poslednja okršaja.

Košarkaš FMP-a, Nenad Nerandžić istakao je da je njegova ekipa sinoć protiv Borca odigrala fantastično i da se na taj način adekvatno spremila za meč sa crno-belima.

- Od početka smo krenuli jako i agresivno, mislim da smo sveli Borac na samo 26 poena na poluvremenu. To nam je bio primarni cilj. Nastavili smo u trećoj četvrtini i mislim da smo većinu meča kontrolisali - rekao je Nerandžić.

Osvrnuo se i na susret sa sledećim rivalom od pre nekoliko dana.

- Pre nedelju dana je bilo tesno, na jednu loptu. Imali smo naše šanse... I u Pioniru je bilo tesno u sedmom kolu. Očekujem da će to biti zanimljiva utakmica za gledanje.

Smatra da će ključna za pobedu biti igra u reketu, gde će FMP pokušati snagom da isparira centarskoj liniji Partizana.

- Mislim da smo odigrali dobru utakmicu sa njima prošle nedelje, nama fali kapiten Radonjić. Videćemo kakvo je njegovo zdravstveno stanje, da li će moći da nam se priključi sutra. Treba da ponovimo takvu utakmicu, znamo da je Partizan fizički jaka ekipa i da unutra imaju jake i dominantne igrače poput Balše, Ledeja i Lesora. To su stvarno fizički dominantni igrači. Moramo da odgovorimo na njihov skok i da probamo da tu ispariramo što bolje.

Video: Kucanje, pa Žocovo driblanje: Obradovića nije zadivio sjajan potez Tristana Vukčevića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA