Partizan čeka FMP u punom sastavu: Na treningu i Matijas Lesor

Očekuje se da će francuski centar biti deo tima već u polufinalu

  • 1
Matijas Lesor Foto: MN Press

Košarkaši Partizana igraće polufinale Kupa Radivoja Koraća protiv ekipe FMP-a (21.00), a za taj meč Željko Obradović bi trebalo da ima sve igrače na raspolaganju (sem Glasa i Madara, koji su precrtani zbog pravila o strancima), pošto je na subotnjem treningu radio i Matijas Lesor.

Francuski centar je propustio meč četvrtfinala koji je Partizan dobio protiv zemunskog Borca (101:48), a nije se pojavio ni na treningu koji su u četvrtak odradili crno-beli, pa je među navijačima zavladala bojazan da li će se Lesor uopšte pojaviti u sastavu tima za Kup.

Snimci sa subotnjeg šuterskog treninga govore da je Lesor spreman, baš kao i svi ostali igrači. Aleksa Avramović, koji je propustio duel dve ekipe odigran pre sedam dana u Železnik u okviru ABA lige, pred ovaj meč je rekao:

- Posle jučerašnje pobeda, atmosfera u timu je sjajna. Igramo sa ekipom FMP-a, prethodne nedelje smo ih dobili na njihovom terenu, oni su možda u malo izmenjenom sastavu za ovu utakmicu, svakako pristup mora da bude isti i još veća motivacija od jučerašnje utakmica i da se spremimo za finale, znamo zašto smo došli ovde. Nisam igrao pre sedam dana, bio sam bolestan, sad sam dobro i igraću - rekao je Avramović.

Video: Borac se predao pred Partizanom: Crno-beli dobili Zemunce sa 53 razlike

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    19. februar 2022 | 20:42

    Zebrice ne moraju da rade test na koronu..... Postenjacine.....Bruka..!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA