≫ 

Stefanović ponosan na svoje igrače: "Imali smo 10 srpskih košarkaša, dali smo duplo više od svojih mogućnosti"

Trener FMP-a čestitao je Partizanu na prolasku u narednu fazu takmičenja

  • 8
KK Partizan - KK FMP Foto: MN Press

Košarkaši FMP-a nisu mogli da dođu do iznenađenja protiv Partizana u okviru polufinala Kupa Radivoja Koraća. Možda pomalo neočekivano, imali su na kraju i šut za dodatnih pet minuta, ali ga Nenad Nerandžić nije pogodio.

Trener Nenad Stefanović je i pored toga bio i više nego zadovoljan prikazanom igrom svoje ekipe, istakavši da je na terenu bilo deset srpskih igrača.

- Čestitke Partizanu na zasluženoj pobedi, vodili su faktički od druge četvrtine, koja je po mom mišljenju bila prelomna, jer tada su napravili razliku. Moram da čestitam mojim momcima, statistika to pokazuje, parirali smo u skoku i asistencijama, mi smo dali duplo više od svojih mogućnosti, borbenosti i želje. Mi smo imali 10 srpskih igrača u našem timu, bili smo bez dva važna beka, mislim da smo bili fantastični i danas i juče. Utakmica je bila teška, veliki individualni kvalitet je na njihovoj strani, mislim da smo ih mi naterali da daju svoj maksimum. Treći put sa njima igramo dobru utakmicu, sjajan način za moje momke da napreduju. Sve čestitke za njih, srce su ostavili na terenu - rekao je Stefanović.

Inače Nišlija, Danilo Tasić, košarkaš FMP-a kaže da je njegova ekipa dala i više od maksimuma na terenu i da je ponosan što je igrao u "Čairu".

- Drago mi je što sam mogao u rodnom gradu da igram na jednoj ovakvoj manifestaciji, došli smo u oslabljenom rosteru, dali smo makismum, odigrali kvalitetnu utakmicu i juče i danas. Imali smo svoje šanse, malo je i sreća presudila na kraju. Poželeo bih sreće u nastavku takmičenja našem rivalu.

Dodaje da je bila velika čast zaigrati pred niškom publikom ove večeri.

- Prelepo je bilo da se vratim kući i da odigram meč. Velika je čast, bilo je ekstra motivacije, momci i ja smo dali 300%, bolji je prošao u finale i to je to.

Video: Panter zakazao okršaj sa Zvezdom: Partizan u finalu posle drame

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SrbskiBek

    19. februar 2022 | 23:55

    Treba da ih je SRAMOTA !!!! Bravo fmp !!!

  • Cane

    20. februar 2022 | 09:55

    Pa zar grobari nisu skoro pričali kako FMP treba ugasiti a oni ih odvalili sa onom decom,pa FMP i Mega jedini u ovoj zemlji prave košarkaše.

  • abcd

    20. februar 2022 | 02:03

    A kakve veze ima to sa koliko srpskih igraca je igrao fmp u polufinalu KRK? Osim sto je po direktivi to morao da kaze.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA