≫ 

Trener FMP-a posle poraza od Partizana: "Imali smo 10 srpskih igrača, bili smo fantastični"

Nenad Stefanović ponosan kako je ekipa odigrala protiv favorizovanih crno-belih

  • 0
KK Partizan - KK FMP Foto: MN Press

Trener košaraksa FMP-a Nenad Stefanović čestitao je svojim igračima na prikazanoj igri protiv Partizana u polufinalu Kupa Radivoja Koraća.

FMP je izgubio od Partizan 92:89, a preko Nenada Nerandžić imao je šut za produžetak, ali lopta nije ušla u koš i crno-beli su zakazali večiti derbi protiv Crvene zvezde u finalu Kupa, sutra od 21 sat.

- Čestitam mojim momcima. Dali smo duplo više od svojih realnih mogućnosti - pohvalio je svoje momke trener Pantera, pa u dahu nastavio:

- Imali smo 10 srpskih igrača u timu, bili smo bez dva najiskusnija i izgledali smo fantasticno i juče i danas. Utakmica je bila teška, specifična i veliki individualni kvalitet je na njihovoj strani. Naterali smo ih da daju maksimum, treći put igramo sa njima na jednu loptu i ovo je sjajan način za moje momke da napreduju. Ostavili su srce na terenu i nemam šta da im zamerim - rekao je Stefanović na konferenciji za medije posle meča.

Krilni igrač tima iz Železnika Danilo Tasić rekao je da je tim dao sve od sebe na večerašnjem duelu.

- Došli smo u oslabljenom sastavu, ali smo dali 300 odsto mogućnosti. Imali smo šanse, ali je malo sreće na njihovoj strani presudilo. Okrećemo se ABA ligi, a želim protivniku sve najbolje. Dali smo sve od sebe, ali je bolji pobedio - rekao je Tasić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA