≫ 

Mijailović pred finale KRK: “Grobari da navijaju isključivo za naš tim, neka bolja ekipa pobedi na parketu”

Spušta tenzije predsednik crno-belih

  • 14
Skupština KK Partizan Nis Foto: Nikola Tomić

Večeras od 21.00 očekuje nas prvi meč za trofej u aktuelnoj košarkaškoj sezoni. U okviru finala Kupa Radivoja Koraća sastaće se Partizan i Crvena zvezda.

Duel ovih ekipa uvek nosi veliku dozu tenzije, a pogotovo je to slučaj kada se radi o meču koji direktno odlučuje o timu koji će podići pehar.

Pred finale u niškom "Čairu", predsednik Partizana Ostoja Mijailović spušta tenzije i poziva navijače da navijaju samo za Partizan i ne bave se drugim stvarima.

- Želim da pozovem navijače da pruže podršku našem mladom timu, njihova podrška je neophodna za večerašnju pobedu. Da budu iza njih i da celu utakmicu budu vetar u leđa. Voleo bih da navijaju isključivo za svoj tim i da se ne bave pojedincima! Tako će nam najviše pomoći - naglasio je on i dodao:.

- Očekujem fer i sportsko suđenje. Večeras, ovde u Nišu očekujem samo košarku i ništa više. Neka pobedi onaj tim koji na parketu bude bolji. Mi smo zemlja sporta, naš nacionalni sport i nacionalni ponos je oduvek bila košarka. Ponašajmo se u skladu sa tim. I naravno, srećno crno-beli do pobede - poručio je Mijailović.

Video: Panter zakazao okršaj sa Zvezdom: Partizan u finalu posle drame

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • TNT

    20. februar 2022 | 13:50

    Koji tvoj tim limare- partijski ili košarkaški?

  • Deka

    20. februar 2022 | 14:00

    Videli smo sinoc kakva ste gospoda kad vredjate

  • Ostoja

    20. februar 2022 | 13:35

    Mnogo si ti fin... Ti nekoga pozivas, uzmes i kazes da ih izbace, isto vazi i za Zvezdu ako njeni navijaci ruzno skandiraju!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA