≫ 

Beron pobedio Hezonju u trojkaškom obračunu na "ol-staru", Hrvat teško podneo poraz

Bivši bek Zvezde savladao hrvatskog košarkaša 22:18 u šuterskom obračunu, Hrvatu je tako izmakala "tripla" kruna na "ol-star" vikendu gde je osvojio MVP priznanje i pobedio u takmičenju u zakucavanju

  • 1
Supermario Beron Printskrin: Youtube/VTBUnitedLeague

Nabolji igrači VTB lige okupili su se na tamošnjem "ol-staru" gde su se, po ugledu na NBA, takmičili u zakucavanju i brzom šutiranju trojki, a odigran je i duel "Ekipe sveta" protiv "Ekipe Rusije" u kojem su pobedu odneli pečalbari 129:121.

Centralna figura meča, i MVP utakmice, bio je hrvatski košarkaš Mario Hezonja sa 29 poena, koji je, uz to, osvojio i pehar u takmičenju za najatraktivnije zakucavanje, ali mu je izmakao trofej namenjen šampionu u šutiranju trojki, samim tim i trostruko krunisanje, što nijednom igraču dosad nije uspelo.

Hezonju je u finalu šuterskog obračuna pobedio bivši bek Zvezde Bili Beron, koji je u finalu ubacio 22 poena, nasrpam 18 koliko je imao hrvatski košarkaš.

Hezonja je bio vidno razočaran zbog ovakvog ishoda, tromog koraka i tugaljivog pogleda je odšetao do klupe, jedva je i čestitao Beronu. Bio je upadljivo ljut što je propustio priliku da uzme sve pehare na ovom druženju svih zvezda Regionalne VTB lige.

Beronu je kao pobedniku pripala nagrada od 500.000 rubalja (5.700 evra).

Pogledajte i kako je tekao šuterski okršaj Berona, Hezonje i trećeg finaliste Voronceviča.

Hezonja je, ipak, pobrao najviše ocene od žirija za najatraktivnije zakucavanje.

Video: Beron se javio iz tazbine, nedostaje mu Srbija: Žao mi sezone, baš bi bio uzbudljiv plej-of

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA