Mijailović otkrio detalje o požaru u loži, besan zbog parole Delija za Žoca: "Sraman naručeni transparent"

Predsednik Partizana osvrnuo se dan posle finala Kupa na dešavanja u Čairu

  • 83

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović imao je neprijatnu situaciju u finalu Kupa u Nišu, kada je u loži gde je sedeo izbio manji požar od baklje koja je probila krov od tribine iznad na kojoj su bili najvatreniji navijači crno-belih.

Dan posle finala, Mijailović se osvrnuo na ishod meča, čestitao je rivalu na zasluženoj pobedi, a osvrnuo se i na požar u njegovoj loži, ali i na transparente koje smo mogli da vidimo tokom finala.

- Pre svega želim da čestitam treneru i igračima našeg gradskog rivala na zasluženoj pobedi. Siguran sam da će naš mladi tim iz ovoga nešto naučiti - izjavio je predsednik Partizana, Ostoja Mijailović i osvrnuo se na požar u loži.

- Novinari pišu naslove kako bi njihovi tekstovi bili čitani! Krov od lože u kojoj sam se nalazio je napravljen od zapaljivog platna, a naši navijači su bili odmah iznad. Ostatak zapaljene baklje je pao na krov i zapalio platno. Niko nas nije gadjao bakljom niti je bacio baklju na nas. Kada se to već desilo greškom našeg navijača, bolje što se desilo meni nego predstavniku drugog kluba - naglasio je Mijailović i dodao da bakljama nije mesto na tribinama.

- Bilo je baklji na našoj i njihovoj tribini, bakljama i pirotehničkim sredstvima nije mesto na tribinama, kao ni naručenim sramnim transparentima - istakao je predsednik crno-belih, a jasno je da je aludirao na transparent navijača Crvene zvezde koji su preko čitave ograde razvili transparent Željko Obradović - državni projekat.

Video: Prozivka Delija za Željka Obradovića: Razvukli transparent u kome tvrde da je državni projekat

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ноле

    21. februar 2022 | 10:29

    А,чији је пројекат са тренером од 4,5 милиона евра и играчем ком ни Армани није могао да понуди оно што му нуди партизан !? Па изађи са финансијама мајсторе јавно као Чивић.Шта је проблем !?

  • doktor

    21. februar 2022 | 09:56

    Mladi tim, ali bez naših igrača. Prva petorka stranci. Mladi igrači dali 5 koševa za celu utakmicu. Nisam siguran da se tako razvijaju mladi igrači. Dajete im minutažu samo protiv slabih ekipa, pa kad ubace po neki kos,dizete ih u nebo. Sramota šta im radite.

  • Žerac

    21. februar 2022 | 10:11

    Kako se zapalila loža da li je namerno ili nije sada je najmanje važno. Zašto ne kažeš sa kim si bio u loži i po kom osnovu je predsednik KSS-a bio sa tobom u loži?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA