≫ 

Srpskom treneru zabranjen ulazak na teritoriju tzv. Kosova

Dragan Bajić u šoku, jedinom mu nije odobren ulazak

  • 0
Dragan Bajić selektor Makedonije Foto: MN Press

Srpskom treneru Draganu Bajiću, koji sa klupe predvodi Igokeu, zabranjen je ulaz na teritoriju takozvanog Kosova odakle je, kao selektor Severne Makedonije, trebalo da poleti za Istanbul.

Naime, zvanično najbolji trener ABA lige je trebalo da poleti iz Prištine u Istanbul, a zatim i za Gruziju gde njegovu selekciju očekuje kvalifikacioni meč protiv pomenute države. Međutim, vlasti tzv. Kosova mu to nisu odobrili.

Bajić je jedini iz eksepdicije Severne Makedonije kom nije odboren dolazak mu Prištinu, tako da će drugim letom iz Skoplja morati na put.

- Ja se trenutno nalazim u Skoplju i jednostavno sam šokiran kad sam dobio informaciju da mi nije odobren ulazak na teritoriju Kosova. Ja nemam obrazloženje zašto se to desilo. Stvoren je veliki problem makedonskoj federaciji jer jednostavno su prinuđeni da traže alternativna rešenja kako da ja dođem do Istanbula da bih se sastao sa ostatkom reprezentacije. Rešenje je nađeno uz probleme što neću moći da odraditi trening sa timom jer ću morati ranije krenuti za Istanbul - rekao je Bajić, a prenosi "Srpska Info."

Video: Željko Obradović kao pravi sportsmen aplaudirao igračima Zvezde dok su podizali pehar Kupa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA