Pešićeve nevolje sa timom: Povrede "osakatile" ekipu, Avramović će igrati s maskom...

Moglo bi ovo da predstavlja veliki problem za našu reprezentaciju

  • 6
Svetislav Pešić Foto: MN Press

Košarkašku reprezentaciju Srbije veoma brzo očekuje duel sa Slovačkom (25. februar), a našeg selektora, Svetislava Pešića su zadesili veliki problemi s povredama. Pored Dejana Todorovića, povrede tokom Kupa Radivoja Koraća su zadobili i Alen Smailagić, ali i Aleksa Avramović.

Ipak, na Pešićevu sreću, Aleksi Avramoviću je slomljen nos na meču sa Crvenom zvezdom, međutim, rođeni Čačanin će moći da nastupi sa markom. S druge strane, Todorović neće biti u konkurenciji za tim. Pešić je takođe istakao i da mu je pristigao Aleksa Uskoković, ali i da je on takođe povređen, te da neće moći da se računa na njega.

- Todorović se povredio sinoć na kupu Španije, na njega ne može da računamo, ne možemo da računamo ni na Jaramaza koji je već dve nedelje povređen, a biće još četiri. Sinoć se povredio Avramović, slomio je nos, ali uspeli su doktori da ga vrate na mesto. Dva dana ne može da trenira, posle će verovatno da igra sa maskom. Došao je i Uskoković, ali i on je povređen, pa ćemo da vidimo šta ćemo dalje. Igrači Partizana su tu, sa ekipom. Kompletiramo polako tim, odradili smo već dva treninga, želimo da damo maksimum. Uradićemo sve što možemo da se dobro pripremimo. Želimo da pobedimo Slovačku u petak, pa idemo dalje - izrekao je Pešić.

Aleksa Avramović je stigao na okupljanje reprezentacije, ali očigledno neće trenirati, dok je na nosu nosio zavoj.

Aleksa Avramović Foto: Privatna arhiva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sve ludo

    21. februar 2022 | 19:48

    Reprezentacija.....Avramovic,Dangubic,Trifunovic,Koprivica...jet to oni sto sinoc dadose 5 poena. To nek' gleda Danilović.

  • Aca

    21. februar 2022 | 19:31

    Avramović 🙄🙄🙄

  • Cacanin

    21. februar 2022 | 20:16

    E ako ce avram sa maskom da igra to menja situaciju...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA