Đurović "besan" na Partizan: "Domaći igrač razočarali, njih 3 nije ni igralo, Mur je samo za slabije klubove"

Čuveni trener je baš bio kritički nastrojen u ovoj situaciji

  • 8
Vlade Đurović Vlade Đurović dok je bio trener FMP-a Foto: MN press

Košarkaši Crvene zvezde dominantno su osvojili Kup Radivoja Koraća i to pobedom protiv najvećeg rivala, ekipe Partizana rezultatom 85:68. Posle utakmice, mnogi su nalazili samo kritike crno-belima, što zbog pristupa meča, ali i zbog činjenice da su domaći igrači potpuno zakazali, jedan od njih je bio i legendarni trener Vlade Đurović, koji u razgovru za "Večernje novosti" nije nimalo štedeo ekipu Partizana.

Tokom prvo poluvremena, nijedan srpski košarkaš nije poentirao za Partizan, a to se nastavilo još dugo, da bi meč završili sa pet postignutih poena od strane srpskih igrača - četiri je postigao Aleksa Avramović, dok je jedan dat od strane Uroša Trifunovića.

Vlade Đurović u tome vidi i najveći problem, kao i u činjenici da čak tri košarkaša (Vukčević, Miletić i Zagorac) nisu ni zakoračili na parket.

- Finale me je razočaralo, od očekivanog spektakla nije bilo ništa. Katastrofalno su crno-beli odigrali, pogotovo domaći igrači koji su zajedno postigli samo jedan koš iz igre (Avramović). Pritom, Vukčević, Miletić i Zagorac nisu ni "osetili" parket, dok je Smailagić bio povređen. Trojica Amerikanaca nisu uspela da pruže jači otpor - kaže Đurović, koji takođe ističe da je i Avramović razočarao, ali i Dalas Mur, rekavši da je on samo igrač za mali klub.

- Mur i Avramović su drugačiji tipovi košarkaša, pogotovo Amerikanac koji je pravi skorer, ali realno i igrač za male klubove. Svi su puni pohvala na njegov račun, pošto je u polufinalu ubacio 29 poena, ali on tako ne bi mogao da igra u Zvezdi ili Partizanu.

Video: Neko je mogao da bude povređen: Navijač Zvezde spustio baklju iz ruke ispod tribine među ljude

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    22. februar 2022 | 10:17

    Дај бре Ђуровићу, они су одиграли мах колико им је за њих премоћна Звезда дозволила...спектакл који помињеш гледамо у евро лиги...утакмице са јсд нам служе онако, за рекреацију, одаааавно већ

  • Nick

    22. februar 2022 | 13:13

    Mur i jeste igrac malog kluba

  • hrvoje bunkerašević

    22. februar 2022 | 10:24

    Šuti tu,ti da nekaj znadeš radio bi negdje.Ovo uopšte nije tak slabo,za 10-15 godina bumo sigurno bili drugi.Ove godine borićemo se sa Cedevitom-olimpijom za treću poziciju na ljestvici.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA