≫ 

Spektakl: Džejms trojkom u poslednjim sekundama "ubio" Uniks, Obradović hita ka Top 8

Neverovatan potez Amerikanca, Monako ispustio 15 razlike u završnoj četvrtini

  • 2
Saša Obradović Foto: MN Presss

Još jedan kranje uzbudljiv meč ove sezone, triler nad trilerima, priredili su nam evroligaši, sjajan duel režirali su Monako i Uniks, neizvestan do poslednje sekunde - rešen poenima Majka Džejmsa na sedam sekundi pre kraja, za pobedu 79:76.

Bio je to vrhunac neverovatne četvrte deonice u kojoj je tim Saše Obradovića u jednom trenutku pobegao na velikih 80:65, taj rezultat je bio na snazi sredinom poslednjeg perioda, a onda su gosti krenuli u juriš i šuterski rafal.

Pogađali su trojke iz napada u napad gosti, Hezonja, Spisu, Braun, minus se topio, i potpuno istopio kada je O Džej Mejo pogodio trojku za egal 24 sekunde pre kraja (76:76)!

I onda, zna se šta sledi u takvim situacijama, kad treba rešiti: kad je teško, kad je neizvesno, Majk Džejms stupa na scenu!

Hladnokrvni Amerikanac je i ovog puta bio letalan po protivnički tim, solo akcijom je sebi napravio dovoljno prostora za šut i trojkom iz kornera "ugasio" euforiju u redovima Uniksa koja je nastala nakon udarnog talasa i povratka u rezultatski egal.

Pogledajte majstoriju Džejmsa koji je meč završio sa 25 poena - stavio je tačku ovim hicem i doneo Monaku 13. pobedu ove sezone.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Obradović besneo na sudiju: Zajapuren u licu vikao, pa ironično tražio da svira faul za Zvezdu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lok

    23. februar 2022 | 08:30

    Nekome ne valja on čovek koji se dokazao u Evropi vazan je osmeh da bude legenda kluba..

  • Hhdh

    22. februar 2022 | 23:02

    Donio je 13. pobjedu Monacu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA