≫ 

Novi supertandem NBA deluje moćno: Harden odmah "kliknuo" sa Embidom, Vukovi razbijeni!

Džejms Harden odigrao kao preporođen protiv Minesote

  • 0
džejms harden foto: Tanjug/Ap

Košarkaši Filadelfije Seventisiksers protutnjili su Mineaopolisom u meču koji se željno čekao među ljubiteljima košarke zbog debija Džejmsa Hardena za goste, i vredelo ga je čekati!

"Brada" je opet bio onaj pravi, nezadrživ i ubitačan, utakmicu je završio sa 27 poena, 12 asistencija i 8 skokova, u tandemu sa Džoelom Embidom obesmislio svaku defanzivnu postavku "Vukova".

Na kraju, ubedljivih 133:102 i utisak koji se odmah nametnuo - Harden i Embid zajedno deluju zaista moćno!

Kamerunski centar je briljirao sa 34 poena i 10 skokova, savršeno je "kliknuo" sa novajlijom iz Bruklina, mada je čitav tim File izgledao zaista sjajno protiv ne tako lošeg sastava Minesote koji u poslednje vreme, naročito kod kuće, pruža vrlo kvalitetne partije.

Moguće da je težak meč sa Memfisom, i pobeda, samo dan ranije ostavio traga na igračima domaćeg tima pa nije bilo prave energije da se isparira super raspoloženim i odmornijim Seventisiksersima, u čijim je redovima, osim Embida i Hardena, blistao Tajris Meksi sa 28 poena.

Ovaj trio bio je nezaustavljiv za čuvare, Meksi svojom brzinom, Harden svojim step-bek kreacijama i Embid u reketu gde ga malo ko može zaustaviti.

Hardenu je prelazak u Filadelfiju očito veoma prijao, osetilo se to u njegovoj igri i želji da doprinese ekipi koja, sa njim sada deluje kao najozbiljniji pretendemt na najviši plasman.

- Mi smo nesebični, samo želimo da pobeđujemo. Imamo popunjen tim od dole do gore, to se i oseti na terenu. Velike stvari će se desiti više negoi što se neće desiti. Moj posao je da uđem i da doprinesem svakom pojedincu - rkeao je Harden posle meča.

Rezultati

Šarlot - Toronto 125:93

Indijana - Oklahoma 125:129 (produžetak)

Orlando - Hjuston 119:111

Vašington - San Antonio 153:157

Njujork - Majami 100:115

Minesota - Filadelfija 102:133

Finiks - Nju Orleans 102:117

Juta - Dalas 114:109

Los Anđeles Lejkers - Los Anđeles Klipers 102:105

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA