Demant: Šengelija ostaje igrač CSKA, gruzijski mediji izmislili da je napustio klub

Oglasili se agent i saigrač gruzijskog košarkaša

  • 0
Tornike Šengelija, CSKA, Zvezda Foto: MN Press

Gruzijski krilni centar Tornike Šengelije nije napustio CSKA iz Moskve! Tokom dana stigle su informacije iz gruzisjkih medija da je reprezentativac te zemlje odlučio da raskine ugovor sa moskovskim klubom, ali je sada stigao demant.

Jedan gruzijski list je objavio informaciju da je Šengelija napustio ruskog velikana, i to sve uz navodnu izjavu Šengelije.

- Doneo sam ovu odluku u znak protesta zbog invazije Rusije na Ukrajinu. Ne vidim da je moguće da dalje igram za ruski armisjki klub - naveo je gruzijski medij kao izjavu košarkaša.

Ipak, ispostavilo se da je sve bila jedna velika neistina.

- Toko Šengelija nije dao nikakvu izjavu, ni za jednu novinu. Trenutno je fokusiran na dobrobit svoje porodice, a odluku o svojim daljim koracima izneće prvo klubu, sa kojim će da razgovara - objavio je Nikos Varlas, agent igrača.

Osim menadžera Šengelije, oglasio se i njegov saigrač iz CSKA Vil Klajburn. On je na Tviteru odgovorio na objavu u kojoj se navodi da je gruzijski košarkaš raskinuo ugovor sa CSKA i naveo da je to netačno, dok je na objavu agenta Šengelija odgovorio potvrđujući tačnost navedene činjenice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA