≫ 

Još jedan Litvanac planira da napusti Rusiju? Kuzminskas ne želi da ostane u Zenitu

On je u Sankt Peterburg došao ovog leta

  • 1
Mindaugas Kuzminskas Foto: MN Press

Sve je više sportista iz zemalja Zapadnog sveta koji odlučuju da na ovaj ili onaj način pokažu svoj stav prema dešavanjima u Rusiji. Mnogi od njih napustili su tamošnje ekipe, na mnogobrojnim utakmicama videli smo igrače koji nose obeležja Ukrajine i nose transparente u kojima se poziva na mirno rešavanje sukoba.

Poznato je da Litvanija ima prilično oštar stav prema Rusiji, pa se tako jedan njihov reprezentativac, Mingdaugas Kuzminskas odlučio da napusti Zenit iz Sankt Peterburga, zato što se ne slaže sa stavovima zemlje u kojoj nastupa.

Prema pisanju litvanskog portala 15min.lt, on će se što je pre moguće prebaciti u rodnu zemlju i raskinuće ugovor sa timom iz Sankt Peterburga, pozivajući se na izvore bliske Kuzminskasu.

Podsetimo, pre samo nekoliko dana pojavila se informacija da se i Marijus Grigonis nalazi pod pritiskom litvanske vlade da napusti CSKA iz Moskve.

Video: Zbog ovog gesta u prvom napadu u finalu Kupa navijači Zvezde sprdaju Aleksu Avramovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ole

    28. februar 2022 | 07:38

    Rusi su trebali sve ove Litvance, Letonce, Estonce, te balticke zemlje na vreme rasformirati, porobiti i cao. A oni se kao nesto sire, oni kao neki faktor. Izdajice bitange zapadnjacke sluge

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA