Mijailović: "Ako iko zna osećaj kada ste eliminisani za zelenim stolom, onda smo to mi u Srbiji"

Čelnik crno-belih je naveo da je Srbija iskusila takve momente, te naveo neki splet sudbine koji je doveo do drugačijih rezultata nego što bi to možda bilo da nije bilo "zelenog stola"

  • 4
Skupština KK Partizan Nis Foto: Nikola Tomić

Predsednik Partizana Ostaja Mijalović komentarisao je na društvenim mrežama trenutnu situaciju u Evroligi i eliminacije CSKA iz daljeg takmičenja zbog ruske intervencije u Ukrajini.

Čelnik crno-belih je naveo da je Srbija iskusila takve momente, te naveo neki splet sudbine koji je doveo do drugačijih rezultata nego što bi to možda bilo da nije bilo "zelenog stola".

- Iskreno žalim zbog toga što se politička situacija prenela na sport. Sportisti nisu i ne mogu biti krivci za aktuelna dešavanja. Ako iko zna osećaj kada ste eliminisani za zelenim stolom, onda smo to mi u Srbiji, to jest bivšoj SRJ i siguran sam da se tome niti jedan pravi sportista ne može radovati. Bespredmetno je pričati o tome da li će nekome sada ova situacija, uslovno rečeno da pogoduje. Da nije bilo politike, Evropski šampion u fudbalu, Danska, se ne bi 1992. ni našla na EP. Ali su došli, odigrali pošteno i zasluženo osvojili titulu. Nadam se da ćemo uskoro svi ponovo moći da pričamo samo o sportu, pa onda neka na terenu pobedi najbolji - kazao je Mijailović.

Evroliga je suspendovala sve ruske klubove zbog rata i situacije u Ukrajini.

Video: Radonjić pred Asvel: Svi su izašli iz korone, povređeni su se oporavili

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesa

    1. mart 2022 | 16:37

    Covek je tada pratio nastavu u skoli , cini mi se osnovnoj, pa zavrsio oosle kurs limarski....

  • Ko

    1. mart 2022 | 14:13

    Ti napisa saopstenje Ostoja,nisi ti taj kapacitet,ali sve je tacno!! A Zenit i Uniks,ili samo klub vojske Rusije? A Lokomotiva Kubanj?

  • joco

    1. mart 2022 | 18:25

    Ma daj prekini vise limaru.Jedan si sto Zvezda ima sansu za fajnal for posle ovoga.Pa nije to srpska krivicabni Covketa ni ostalih Srba.Bolje cuti pametniji si.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA