≫ 

Izašao dokumentarac o Željku Obradoviću: Evroliga objavila film o povratku trofejnog trenera u Partizan

U njemu se mogu videti brojni zanimljivi detalji, izjave iz života čačanskog stručnjaka

  • 10

Došao je i taj dan! Svetlost je posle dugačkih priprema ugledao dokumentarni film o Željku Obradoviću i njegovom povratku u Partizan. Ekipa Evrolige je dosta vremena jesenas provela upravo u srpskoj prestonici, gde je pratila rad najtrofejnijeg stručnjaka iz Evrope.

Obradović je svoje klubove predvodio na ukupno 454 meča uz 313 pobeda i 141 poraz, što će reći da mu je procenat uspešnosti 68,9%. Mnogi igrači koje je trenirao, kao i funkcioneri govorili su o njemu.

- Ovaj film od 28 minuta, zaranja duboko u karijeru trenera sa najviše pobeda u Evroligi, analizirajući posebnu vezu njega i Partizana, gde je završio igračku karijeru, započeo trenerski posao, i osvojio prvu od devet evroligaških titlula - piše na sajtu Evrolige.

Tokom filma, mogu se videti najznačajnije scene iz života Željka Obradovića na košarkaškim terenima, kao i neka razmišljanja trofejnog stručnjaka.

- Vrlo smo ponosni na naše navijače. Pokušavam objasniti ljudima, da biste razumeli Partizan, morate doći na utakmicu. Sve ove godine sam u kontaktu sa ljudima iz Partizana. To je moj klub, i to se ne dovodi u pitanje - rekao je između ostalog Obradović.

Kompletan film možete pogledati u snimku koji se nalazi na početku vesti. Za samo četiri časa sakupio je skoro 15.000 pregleda.

Video: Željko Obradović kao pravi sportsmen aplaudirao igračima Zvezde dok su podizali pehar Kupa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djole

    1. mart 2022 | 20:52

    Mislim da je sve jasno,GAZIIII PARTIZANEEEE

  • Petar

    1. mart 2022 | 21:03

    Ima li u dokumentarcu gde je kao trener Fenra pustio Efes da Zvezda ne bi igrala F8 ?Zato je lepo sto mu Zvezda zavrce usi.

  • Oki

    1. mart 2022 | 23:04

    Kad ce dokumentarac o fmp i dr.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA