≫ 

Radonjić: Čeka nas veliki ispit protiv Baskonije

Utakmica između Crvene zvezde i Baskonije igra se od 19 sati u dvorani Aleksandar Nikolić

  • 0
Dejan Radonjić Foto: Marko Jovanović

Čeka nas opet veliko iskušenje, odigrali smo veliki broj utakmica u kratkom vremenskom periodu i sada nas čeka ekipa koja nas je nadigrala u prvom meču i to je jedna od retkih utakmica gde realno nismo imali šansu, rekao je trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić uoči utakmice 28. kola Evrolige protiv Baskonije.

- Moramo da budemo spremni da odigramo meč na visokom energetskom nivou kako bi se nadali nečemu, a u odbrani da pokažemo dosta toga. Baskonija je ekipa koja ima individualni kvalitet, imaju veliki broj poena u rukama, zato timska odbrana mora da bude dobra, ali moramo i na drugoj strani da budemo i to uz veliku podršku naših navijača koji nam mnogo znače - rekao je trener crveno belih.

Zvezdin centar Ognjen Kuzmić istakao je da je vreme za revanš Baskoniji.

- U prvoj utakmici nismo se baš proslavili. Ovoga puta igramo pred našom publikom, pred našim navijačima, idemo da odigramo najbolje što možemo i nadamo se najboljem - rekao je Kuzmić.

Mladi Stefan Lazarević kaže da će poraz u Španiji biti dodatni motiv za pobedu i revanš.

- Očekuje nas serija evroligaških utakmica kod kuće, nama je bitno da održimo stabilnost rostera, idemo jednu po jednu, počeli smo od Fenera, prelomilili smo tu utakmicu u teškoj završnici i način kako smo pobedili je i svojevrsni podstrek i motivacija za dalje - rekao je Lazarević.

Utakmica između Crvene zvezde i Baskonije igra se od 19 sati u dvorani Aleksandar Nikolić.

Video: Ognjen Dobrić posle osvajanja Kupa Koraća

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA