≫ 

Zvezda posle izbacivanja Rusa sa većim apetitom: Borba s Baskonijom vredna TOP 8 faze

Neće moći Radonjić da računa na plejmejkera

  • 2
stefan marković Foto: MN Press

Košarkaše Zvezde očekuje veoma važan meč protiv Baskonije (četvrtak, 19 časova), gde će crveno beli imati priliku da uhvate priključak i vrate se u trku za TOP 8 nakon što je Evroliga izbacila sve ruske klubove iz takmičenja.

Neće biti Crvenoj zvezdi lako, pretrpeli su težak poraz i u prvom meču u Španiji, kada nisu pokazali slabu igru, a ruku na srce, čak su tada bili i jako oslabljeni.

Takođe, crveno beli će i u naredni meč ući oslabljeni i neigranjem plejmejkera Stefana Markovića, koji se povredio na utakmici sa Fenerbahčeom. Muči se popularni "Pefi" sa igrama, zasijao je protiv Partizana u Kupu Radivoja Koraća, da bi ga onda zadesila povreda protiv turskog kluba.

Šteta, pogotovo ako se uzme činjenica da Zvezda sada ima priliku za "popravni", i priliku da se ponovo uhvati u koštac sa ekipama iz gornjeg dela tabele i pronađe svoje mesto među najboljih osam u Evropi.

Za Zvezdu još dodatni motiv može da bude i to što će "fajnal-for" najverovatnije biti održan u Beogradu, pa bi crveno-beli mogli pred svojim navijačima da se bore, možda čak i za titulu Evrolige. Ali otom potom, stepenik, po stepenik. Prvi stepenik se zove Baskonija.

Video: Stefan Marković osvojio prvi domaći trofej u karijeri: Došao sam kući da osvajam pehare sa Zvezdom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA