Pešić govorio o Žocu i Partizanu, pa poručio: "Velika je razlika između 2 najbolja srpska tima"

Pešić smatra da je crno-belima potrebno vreme

  • 9
Svetislav Pešić Konferencija za novinare Košarkaški savez Srbije Foto: ATA Images

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić dao je jedan intervju za "basketnews" u kom je govorio o aktuelnim temama!

Jedno od pitanja bilo je vezano i za povratak Željka Obradoviča u Partizan, odnosno koje poteškoće Žoc mora da savlada da bi postigao veliki uspeh.

- To je veoma teško zbog navijača i velikih očekivanja. Jer Partizan je Partizan, a Željko je Željko. Navijači i mediji uvek očekuju trofeje odmah. Ali za postizanje velikih rezultata potreban je proces. A sada je velika razlika između dva najboja srpska kluba - rekao je Pešić i dodao:

- Zvezda ima kontinuitet u stručnom štabu, rukovodstvu, timu. Oni su i iskusniji, što se moglo videti u finalu KRK. To je napravilo razliku. Sigran sam da će Partizan sledeće sezone igrati mnogo bolje i da će kontrolisati svoju sudbinu mnogo bolje nego sada. Željko je trener sa velikim znanjem. Ima sve što mopisuje velikog trenera. Ali još pre dva-tri meeca sam rekao da im je potreban kontinuitet i svakodnevan rad.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    4. mart 2022 | 14:33

    А ко ће финансирати најскупљег пензионера у историји условно речено наше кошарке...јер знамо одакле потиче 32 загорска...јел у ципирипи купу толико пуно пара се врти, што не верујем, или на терет буџета...

  • Kari

    4. mart 2022 | 14:45

    Grobare

  • Nista PREKO noci

    4. mart 2022 | 17:15

    ZNACI VREME ( svaki minut) RADI ZA PARTIZAN ! ZVEZDA SE 5-6 GODINA NADOGRADJUJE. PROMENILI NAJMANJE 20 SUPER KOSARKASA ! TIPICAN DRZAVNI PROJEKAT ! E SAD NEKA PARTIZAN BUDE NA TU POZICIJU. MENJACE DOK NE DOBIJE DOBITNU KOMBINACIJA ! ISPRAVNO.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA