≫ 

Navijači Partizana će morati da pričekaju: Hezonja ostaje u Uniksu uprkos suspenziji ruskih klubova

Crno-beli se već dugo potajno nadaju da bi hrvatski košarkaš mogao da obuče dres Beograđana

  • 16
mario hezonja Foto: MN Press

Nadali su se navijači Partizana, na društvenim mrežama pozivali Marija Hezonju da pređe među crno-bele i "ostvari svoj davni san", ali kako stvari stoje od toga neće biti ništa do kraja tekuće sezone.

Iako je Evroliga uvela sankcije ruskim klubovima i suspendovala Uniks iz takmičenja, hrvatski košarkaš ostaće vezan za tim iz Kazanja do kraja tekuće sezone.

Pored domaćih igrača, u klubu iz Kazanja će uz Hezonju još igrati Tonje Džekiri i Ou-Džej Mejo. Samim tim, on će nastupati isključivo u VTB ligi koja nastavlja takmičenje, ali koja će biti okrnjena nakon istupanja estonskog Kaleva i poljske Zjelone Gore.

- Trenutno se trenažni proces odvija potpuno normalno. Tim nastavlja sa pripremama za prvenstvene utakmice pod vođstvom stručnog štaba na čelu sa Velimirom Perasovićem. Pored ruskih košarkaša u timu ostaju Hezonja, Džekiri i Mejo. Ostatak inostranih igrača je napustio klub, a planirano je uključivanje vodećih igrača omladinskog tima u proces treninga i utakmica sa prvotimcima - objavio je Uniks.

To faktički znači da je i nekadašnji plejmejker Crvene zvezde, Lorenzo Braun takođe podigao sidro i otišao iz ruskog kluba.

Video: Luka Mitrović o novom derbiju sa Partizanom: Biće silno motivisani pred svojim navijačima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ohoo

    5. mart 2022 | 11:02

    Ovi se jos pojacavaju 😂😂😂

  • asdf

    5. mart 2022 | 10:40

    Vi biste stvarno bas sve uradili da se dokopate titule...sa crnim djavolom bi dil napravili,strasno. Al neka vam dodju svi ovi sto igraju za "ljubav",pa cete sledece godine da proklinjete i Zoca i Ostoju i Vucka sta su vam uradili.

  • Luka

    5. mart 2022 | 10:36

    Odakle bre njima pare za jednog od najskupljih igrača Evrolige...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA