≫ 

"Loše energetski ušli u meč, ali to i ne čudi": Prve reakcije iz Zvezde posle poraza u derbiju

Radonjićev asistent je imao kratak razgovor sa medijima

  • 8
Večiti derbi Partizana i Zvezde u Pioniru Foto: MN Press

Pomoćni trener košarkaša Crvene zvezde Goran Bošković se pojavio pred novinarima umesto Dejana Radonjića, koji zbog propozicija nije mogao da priča jer je isključen tokom večitog derbija u kojem je Partizan savladao goste rezultatom 98:84.

- Sigurno je da smo ušli loše u meč, energetski posebno, ali i nije čudo koliko utakmica prolazimo - akcentovao je Bošković pretrpan raspored ekipe kao jedan od razloga nešto slabijeg izdanja.

Zvezdi posle derbija slede dva velika evroligaška meča, protiv Makabija već u utorak i dva dana kasnije protiv Reala, na svu sreću oba igraju u Beogradu, te ima prostora za odmor i prikupljanje energije.

Bošković je dalje rekao novinarima da nije prava adresa da priča o detaljima igre crveno-belih.

- Došao sam da ispoštujem ovde, ali suštinu ćete morati sa prvim trenerom, ja sam pomoćnik, ne bih o finesama razgovarao.

O pripremi meča kaže da nije bila ništa drugačija od bilo koje druge pred svaki meč.

- Sigurno se nije mnogo razlikovalo, imamo rutinu sa rasporedom utakmica, zna se kad imamo dva ili tri dana pauze. Uobičajena rutina je bila, nismo se ništa više ili manje spremali nego za druge utakmice u ABA ligi - zaključio je.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mik

    6. mart 2022 | 21:03

    Svaka cast sudijama i Avramovicu...uz ovakvo sudjnje se ne moze dobiti utakmica...treba svi da se zapitamo kuda ovo vodi..kao Zvezdas smatram da velikom Partizanu nije potrebna pomoc sudija.Neka bolji pobedi!!!Cestitke na pobedi

  • Lala

    6. mart 2022 | 21:20

    Lepa utakmica. Fantastican Avramovic. ^^ Ovo je za samopouzdanje Partizanovih igraca odlicno. ^^ Nije svejedno kada dve utakmice te dobije gradski rival. Zvezda ima fantastican tim sto je i pokazala u zadje dve utakmice. Partizan polako dobija ritam i igru sto je lepo videti. Mada kao sto je rekao Pesic, ne moze sve odjednom, ekipa se pravi godinama, Zvezda je jaka bas iz tog razloga. Svakako svaka cast za obe ekipe, navijam za Partizan ali Zvezdu kao i svaki drugi tim postujem. ^^

  • ks

    6. mart 2022 | 20:57

    Klasično deranje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA