Brutalne tetovaže Jokićeve braće: Jedan ima iscrtano čitavo telo

Strahinja i Nemanja Jokić intrigiraju javnost svojom pojavom, a posebno kada se nađu u centru pažnje zbog neke Nikoline utakmice

  • 40
Nikola Jokić, braća, Strahinja Jokić, Nemanja Jokić Foto: Tvitter.com/steve13hess

Braća Nikole Jokića, Strahinja i Nemanja, već nekoliko godina intrigiraju javnost u Americi. U nekoliko navrata upali su i u razmirice i sukobe sa nekim NBA zvezdama koje su udarile na njihovog brata.

Poslednji primer bili su Markif i Markus Moris, nakon što je Nikola ušao u sukob sa Markifom, koji ga je udario, a zatim dobio odgovor srpskog igrača.

Usledile su pretnje na Tviteru od strane Markusa Morisa, nakon čega su Jokićeva braća otvorila nalog, samo da mu odgovore uz poruku da se smiri i da ostavi stvari kakve jesu.

Mnogi u Americi strahuju od njih zbog izgleda opasnih momaka. I oni sami su imali u prošlosti neke situacije zbog kojih i prati imidž momaka sa kojima nije pametno zakačiti se.

Najstariji brat, Strahinja Jokić svojevremeno je i priveden zbog nasilja u porodici, jer je fizički nasrnuo na svoju nekadašnju devojku, dok je Nemanja Jokić imao neke profesionalne MMA borbe u kojima je izlazio kao pobednik.

Jokićeva braća ne koriste Instagram i o njima ne postoji mnogo podataka, a jedino se mogu videti neke fotografije kada se pojave na javnom događaju, kao što je to bio slučaj svojevremeno na konjičkim trkama u Somboru, ili ako njhove fotografije objavi neko od njihovih prijatelja.

Jedan od njih je i Žarko Drašković, koji je bio na večeri sa Nikolom, njegovom braćom, Miškom Ražnatovićem, Nemanjom Bjelicom, Dejanom Milojevićem i Vlatkom Čančarom.

On je očigledno dobar prijatelj sa Jokićevom braćom, pa su svojevremeno i odmarali na jahti u Majamiju, gde su napravljene i neke fotografije za uspomenu. Sa njima je bila i atraktivna devojka koja je sada sa najstarijim Jokićevom bratom.

Tu se tek može videti koliko tetovaža ima Jokićev najstariji brat, kome je gotovo čitavo telo u tetovažama, čitave ruke, noge, grudni koš, ramena... sve je u tetovažama.

Pogledajte u nastavku i fotografije Jokićeve braće:

Video: Pojavio se snimak Jokićeve braće ispred hale: Šire se ulicama Majamija, niko ne sme da im pisne

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    7. mart 2022 | 15:49

    По занимању браћа познатог спортисте - такозвани паразити .

  • Гаргамел

    7. mart 2022 | 15:48

    Тукао девојку ... стварно опасан момак ! Јајара, само нас брука.

  • SBH

    7. mart 2022 | 15:55

    Zive na grbaci brata

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA