Dobrić pred Real pričao i o Partizanu: Sve je u našim rukama kada je u pitanju ABA

Bek crveno-belih smatra da njegov tim može da pobedi sve mećeve do kraja regionalnog takmičenja

  • 1

Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Dobrić obratio se medijima na treningu crveno-belih i najavio je utakmicu protiv Reala u okviru Evrolige u utorak veče od 19 časova!

Osim toga što je pričao o Realu, Dorbić se dotakao i večitogd erbija koji je Zvezda u nedelju veče izgubila od Partizana (98:84).

- Utakmica iz koje moramo da izvučemo pouke i da probamo da ispravimo greške za ubuduće. Doduše, sada nema mnogo vremena, moraćemo kasnije, jer već u utorak igramo protiv Reala. Znamo kakva je ekipa Real, koliko smo kvalitetni. Igramo pred našom publikom, imaćemo vetar u leđa. Ta situacija sa njihovim trenerom (žargonski gori mu pod nogama) može da bude otežavajuća okolonost, jer ekipa može da reaguje i odigra dobru utakmicu. Ali opet sve zavisi od nas - rekao je Dobrić koji se osvrnuo na derbi i sjajnu partiju Alekse Avramovića:

- Otvorilo mu se, namestilo se da veže nekoliko šuteva i dobio je samopuzdanje. Nije nas iznenadio, znamo da je kvalitetan igrač i kakva je Partizan ekipa, da preti opasnost sa svih strana. Misšlim da mi možemo mnogo bolje i izvući ćemo pouke.

Na pitanje koliko Zvezdi znači što je spistila granicu na 14 poena zaostatka, te na taj način ima prednost u slučaju identičnog broja pobeda sa Partizanom, Dobrić je rekao:

- Znači ako budemo imali isti broj pobeda i poraza, trudićemo se da to toga ne dođe. Mislim da možemo da pobedmo sve do kraja, sve je u našim rukama - poručio je Dobrić čiju kompletnu izjavu možete poglčedati u videu snimku na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zak

    7. mart 2022 | 22:25

    Kad znas da ce biti Kalemegdan u junuuu...plakacete grobosi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA