≫ 

"Željko me zvao u Partizan, nisam hteo tamo": Kalinić otkrio zbog čega je ostao lojalan Zvezdi

Lider crveno-belih nije želeo da menja tabor

  • 17
nikola kalinić Foto: MN Press

Košarkaš Crvene zvezde Nikola Kalinić je letos odbio poziv koji bi malo koji igrač odbio - poziv od Željka Obradovića.

Ipak, ako se pogledaju okolnosti kada je taj poziv usledio i širu sliku košarkaške stvarnosi u Srbiji, onda je potpuno jasno zbog čega je aktuelni lider Zvezde rekao "ne" najtrofejnijem evropskom treneru ikada. Obradović je računao na njihovu plodonosnu saradnju u Fenerbahčeu koja je obojici donela evropsku krunu i ponadao se da bi to isto mogli da ponove u Partizanu, ali Kalinić je imao druge planove.

Kalinić je u intervjuu za portal "Talkbasket" otkrio zbog čega nije bio zainteresovan za novu saradnju sa Žocom.

- Imali smo neke kontakte letos. Željko je pitao i mog agenta i mene da dođem u Partizan. Ja sam rekao da ne mogu jer ne želim, i da bi to bilo glupo - kazao je Kalinić.

Znao je tada da je taj poziv bio veliki test za njega zbog osetljivih navijačkih strasti koje je već "izazvao" u skorijoj prošlosti. Verovatno je i to imao na umu prilikom donošenja konačne odluke.

Kako bilo, Zvezda mu je u Srbiji bila i ostala jedina opcija.

- Ima me na mnogo fotografija sa slavlja posle osvajanja trofeja sa Zvezdom. Mislim da nije baš prikladno sada da menjam tabor tek tako, posebno ako ne moram i ako mogu da igram za zvezdu.

Kalinić je u istom intervjuu pričao i o trenutnom odnosu snaga Zvezde i Partizana posle tri međusobna derbija ove sezone.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    9. mart 2022 | 15:25

    Нормално, плус опет трофеји, ЕЛ, играш против највећих евро клубова, а не неких Андора, и ко ће попамтити осталу боранију...плус Звезда је синоним за озбиљан клуб, а не за пројекат који исисава буџет за најскупљег тренера, Пантера,,Лесора и осталих који играју за кикирики из вееелике љубави према Жоцу...боље да играш ЕЛ него да је гледаш из фотеље као они....и то траје годинама...

  • Nik

    9. mart 2022 | 16:10

    Glodari dali smoo vam dovoljno pantera,lesora,dangubu taman toliko da se i sada zajebavamo sa vama

  • poy

    9. mart 2022 | 18:05

    Pa nece Kalina da se bruka zajedno sa velikim magom Zelimirom po cipiripi kupu kad moze da pobedi Real sa Zvezdom i da osvaja trofeje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA