≫ 

Evrokup: Dabl-dabl Teodosića za pobedu Virtusa, Huventud doživeo poraz

Heket debitovao za tim iz Bolonje

  • 0
Miloš Teodosić Foto: Marko Jovanović

Košarkaši Virtusa iz Bolonje savladali su na gostovanju Veneciju rezultatom 83:72 u okviru 14. kola Evrokupa.

Jedan od najboljih igrača na meču bio je Miloš Teodosić  koji je dirigovao igrom bolonjske ekipe i uz 11 poena upisao i 13 asistencija. Uz njega odličan je bio i centar Muhamadu Žaite koji je takođe ostvario dabl-dabl učinak sa 24 poena i 12 skokova.

Za Virtus je debitovao Danijel Heket koji je upisao osam poena, dok je na drugoj strani Džordan Tiodor bio najefikasniji sa 18 poena.

U grupi u kojoj se nalazi Partizan, Andora je savladala Huventud rezultatom 82:81 i to je rezultat koji ide u korist crno-belima.

Andora je tako sprečila Huventud da ostvari 12. pobedu u Evrokupu (11. ako se obrišu rezultati mečeva protiv Lokomotive) i tako zacementira mesto na prvoj poziciji Grupe A.

Tim iz male države pored Španije napravio je veliki preokret u završnici, iako je Huventud vodio 61:68, usledila je serija 11:0 ekipe Andore nakon koje je za klub iz Badalone ostalo toliko vremena da ubace jednu trojku i tako poraz smanje na najmanji mogući.

Ostali rezultati mečeva Evrokupa odigranih u sredu:

Šljonsk - Trento 77:68

Levaloa - Hamburg 85:62

Gran Kanarija - Bursasport 87:81

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA